Κοινωνία

48 κλοπές σε σούπερ μάρκετ της χώρας από αλλοδαπούς

Έκλεβαν προϊόντα από καταστήματα δυο αλλοδαποί που είχαν ρημάξει 48 σούπερ μάρκετ και άλλα μαγαζιά, με λεία που υπερβαίνει τα 13.000 ευρώ!

Η δράση των κακοποιών εξιχνιάστηκε χάρη στη μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Έδεσσας που ξεκίνησε μετά την τελευταία απόπειρα κλοπής που έκαναν σε ένα κατάστημα στην Πέλλα. Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί 48 κλοπές από καταστήματα σε Αττική, Αχαΐα, Αρκαδία, Αιτωλοακαρνανία, Βοιωτία, Ηλεία, Καρδίτσα, Κορινθία, Λάρισα και Μαγνησία, αλλά η έρευνα συνεχίζεται καθώς εκτιμάται ότι οι κλοπές είναι πολύ περισσότερες.

Από την προανάκριση προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του ενός αλλοδαπού και οι αστυνομικοί ερευνούν για την ταυτοποίηση του συνεργού του. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας, αλλά θα διαβιβαστεί και στις εισαγγελικές υπηρεσίες όλων των περιοχών όπου έγιναν οι κλοπές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Πρόταση των ΗΠΑ για ATACMS-Για τo "κάψιμο" των εισβολέων από Έβρο έως Κύπρο η χρήση drones και βαλλιστικών πυραύλων είναι ο τέλειος συνδυασμός

Ο Ελληνικός Στρατός είχε συνομιλίες με τη Lockheed Martin για διαπραγματεύσεις για την απόκτηση συστημάτων μεγάλης...
έκρηξη και Μεντβέντεφ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ευθεία απειλή Μεντβέντεφ κατά Ουκρανίας: «Θα ρίξουμε την μεγαλύτερη βόμβα μας στο κέντρο του Κιέβου-Η υπομονή μας εξαντλείται»

Ο πρώην Ρώσος πρόεδρος απείλησε την Ουκρανία και την Δύση με την παράταξη του «Πατέρα όλων των Βομβών», της βόμβας 7...