Κοινωνία

59χρονη προσπάθησε να σκοτώσει τον ηλικιωμένο πατέρα της στη Ρόδο

Η επέμβαση γείτονα του στη Ρόδο έσωσε έναν 86χρονο που βρέθηκε ανυπεράσπιστος απέναντι στο ξέσπασμα μανίας της 59χρονης κόρης του που προσπάθησε να τον σκοτώσει προκαλώντας του ασφυξία και χτυπώντας τον αλύπητα.

Ο περίοικος άκουσε τις εκκλήσεις για βοήθεια του άτυχου ηλικιωμένου, ο οποίος βγήκε τρέχοντας στην αυλή του σπιτιού του όπου κατοικεί με τη σύζυγό του που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες για να γλιτώσει από την κόρη του που του είχε κλείσει τη μύτη και το στόμα εμποδίζοντάς τον να αναπνεύσει το πρωί. Όμως, η έξαλλη γυναίκα τον ακολούθησε και άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι και το σώμα.

Στο σπίτι έφτασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι συνέλαβαν την εκτός εαυτού 59χρονη και την προσήγαν στην Ασφάλεια, απ’ όπου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου με κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο 86χρονος πατέρας της αρνήθηκε να πάρει κουμπί πανικού και να μεταφερθεί σε ασφαλή δομή.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Πρόταση των ΗΠΑ για ATACMS-Για τo "κάψιμο" των εισβολέων από Έβρο έως Κύπρο η χρήση drones και βαλλιστικών πυραύλων είναι ο τέλειος συνδυασμός

Ο Ελληνικός Στρατός είχε συνομιλίες με τη Lockheed Martin για διαπραγματεύσεις για την απόκτηση συστημάτων μεγάλης...
έκρηξη και Μεντβέντεφ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ευθεία απειλή Μεντβέντεφ κατά Ουκρανίας: «Θα ρίξουμε την μεγαλύτερη βόμβα μας στο κέντρο του Κιέβου-Η υπομονή μας εξαντλείται»

Ο πρώην Ρώσος πρόεδρος απείλησε την Ουκρανία και την Δύση με την παράταξη του «Πατέρα όλων των Βομβών», της βόμβας 7...