Κοινωνία

Η μαγευτική παραλία με τα 99 σκαλοπάτια που φέρνει τις Κυκλάδες στην Αττική

Μπορεί αυτό το καλοκαίρι να μην μπορούν να ταξιδέψουν πολλοί σε πιο μακρινούς προορισμούς, όμως, ακόμα και όσοι ζουν στην Αθήνα, έχουν μια ευκαιρία να πάρουν μια "γεύση" από Κυκλάδες, μία ανάσα μόλις μακριά.

Αυτή η παραλία, ένα μικρό διαμάντι, είναι μόλις μια ώρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας και θυμίζει απίστευτα τις Κυκλάδες. Όσο εξερευνούμε την Αττική τόσο ανακαλύπτουμε τα κρυμμένα μυστικά της.

Μπορεί να είναι από κάποιο βουνό ή ένα αξιοθέατο μέχρι μια παραλία. Όπως μια παραλία – διαμάντι που σε κάνει να νομίζεις ότι βρίσκεσαι στην Κυκλάδες ενώ στην πραγματικότητα είσαι περίπου μία ώρα μακριά από την Αθήνα. Ο λόγος για την παραλία ΚΑΠΕ όπως είναι γνωστή και βρίσκεται στο δρόμο προς το Σούνιο.

Και μπορεί πλέον η πληροφόρηση που έχουμε να είναι μεγάλη λόγω διαδικτύου αλλά μέχρι πριν από λίγα χρόνια η συγκεκριμένη παραλία αποτελούσε ένα πολύ καλά κρυμμένο μυστικό. Μάλιστα ακόμη και σήμερα, που είναι λίγο πιο γνωστή δεν είναι εύκολο να τη βρει κάποιος που δεν έχει ξαναπάει.

Τι πρέπει να προσέξεις

Αν κάνεις την καλοκαιρινή σου εξόρμηση με παιδιά είναι σημαντικό να ξέρεις κάποια πράγματα.

  • Αρχικά προετοιμάστε τα παιδιά σας ότι έχει μια σχετικά μεγάλη κάθοδο (και την αντίστοιχη άνοδο).
  • Επίσης θα πρέπει να έχετε μαζί σας προμήθειες σε νερό και τρόφιμα και μια ομπρέλα καθώς πιθανόν να μην βρείτε πάντα ανοιχτή την καντίνα που υπάρχει εκεί.
  • Το πιο σημαντικό είναι ότι σε κάποιο σημείο η θάλασσα βαθαίνει απότομα οπότε θα πρέπει να έχετε το νου σας με τα παιδιά.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...