Κοινωνία

Ο Γολγοθάς 35χρονου άνεργου πατέρα στην Πάτρα: Κοιμάται στο αυτοκίνητο μαζί με το 5χρονο παιδί του

Ο Γολγοθάς που ζει ένας 35χρονος οικοδόμος, πατέρας ενός 5χρονου παιδιού, στην Πάτρα, έρχεται να καταδείξει, για άλλη μια φορά, τα τραγικά αποτελέσματα της ανεργίας, στην Ελλάδα της κρίσης.

Η οικοδομική δραστηριότητα στην Ελλάδα της κρίσης έχει «παγώσει» με αποτέλεσμα ο 35χρονος να μην μπορεί να κάνει ούτε μερικά μεροκάματα προκειμένου να εξασφαλίσει το ενοίκιο του σπιτιού του.

Σύμφωνα με το patrastimes, o 35χρονος πλέον αναγκάζεται να κοιμάται στο αυτοκίνητο, μαζί με το 5χρονο παιδί του, καθώς τον έδιωξαν από το σπίτι όπου διέμενε.

Άνθρωποι που είδαν το δράμα του 35χρονου ενημέρωσαν το Φωτεινό Αστέρι, το οποίο κατάφερε να εξασφαλίσει σε αυτόν και το παιδί δωμάτιο σε ξενοδοχείο για δύο ημέρες.

Άγνωστο όμως παραμένει τι θα γίνει μετά και πού θα μείνουν πατέρας και παιδί. Γι’ αυτό γίνεται έκκληση από το Φωτεινό Αστέρι, για προσφορά ενός σπιτιού αλλά και δουλειάς για τον 35χρονο, για να μπορέσει να ζήσει αυτός και το μικρό παιδί του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Εξωφρενικό: Τα ελληνικά σχέδια για αναβάθμιση των λιμανιών στα νησιά του Αιγαίου εξοργίζουν την Τουρκία- Παραβιάζουν τη Συνθήκη της Λωζάνης

Η ελληνική κυβέρνηση έχει δρομολογήσει κρίσιμες παρεμβάσεις σε πάνω από 30 λιμάνια, από τα Διαπόντια Νησιά έως το...