Κοινωνία

Ξεσπάει μπροστά στην κάμερα ο Σύρος πρόσφυγας που έχασε την μητέρα του και το παιδί του στην πυρκαγιά της Μόριας

Σε κατάσταση απόγνωσης ο πρόσφυγας που έχασε μέσα σε μια στιγμή στη Μόρια το ένα του παιδί και τη μητέρα του, περιμένει από τους γιατρούς ένα καλό νέο για τη γυναίκα και το δεύτερο παιδί του.

Σε κατάσταση απελπισίας βρίσκεται ο 31χρονος Κούρδος πρόσφυγας που μέσα σε μια στιγμή το βράδυ της Πέμπτης έχασε το ένα παιδί και τη μητέρα του, ενώ η γυναίκα του και το δεύτερο αγοράκι τους δίνουν μάχη σε νοσοκομεία της Αθήνας για να κρατηθούν στη ζωή.

Ο άτυχος άνθρωπος βρίσκεται στην Αθήνα, περιμένοντας ένα καλό νέο για το παιδί και τη γυναίκα του. Η μητέρα νοσηλεύεται με εκτεταμένα εγκαύματα, διασωληνωμένη στην Εντατική του ΚΑΤ και η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη. Το παιδί παραμένει στο νοσοκομείο Παίδων, στην εντατική φέροντας επίσης εκτεταμένα εγκαύματα, αλλά δεν είναι διασωληνωμένο, γεγονός που επιτρέπει μεγαλύτερη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.

https://youtu.be/HEw5h31dO2U

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Εξωφρενικό: Τα ελληνικά σχέδια για αναβάθμιση των λιμανιών στα νησιά του Αιγαίου εξοργίζουν την Τουρκία- Παραβιάζουν τη Συνθήκη της Λωζάνης

Η ελληνική κυβέρνηση έχει δρομολογήσει κρίσιμες παρεμβάσεις σε πάνω από 30 λιμάνια, από τα Διαπόντια Νησιά έως το...