World

Ιρανός Κληρικός: Άτομα που εμβολιάζονται για COVID γίνονται ομοφυλόφιλοι

Ένας Ιρανός ιερέας στην ιερή πόλη Qom εξέδωσε μια ομοφοβική διαμαρτυρία εναντίον ατόμων που εμβολιάστηκαν για τον COVID-19, ισχυριζόμενος ότι γίνονται ομοφυλόφιλοι μετά τη λήψη του εμβολίου.

Ο Αγιατολάχ Abbas Tabrizian έγραψε στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων του Telegram: Έχουν γίνει ομοφυλόφιλοι .

Ο ριζοσπάστης Ισλαμιστής έχει περίπου 210.000 ακόλουθους στο λογαριασμό του.

Ο ίδιος έχει μια ιστορία αντι-δυτικών ιατρικών απόψεων. Πέρυσι, ένα βίντεο τον έδειξε να καίει το εγχειρίδιο ιατρικής του Χάρισον.

Η Sheina Vojoudi, μια Ιρανή εκ των αντιφρονούντων που εγκατέλειψε την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν λόγω καταστολής, είπε στην The Jerusalem Post την Κυριακή ότι, «όπως και άλλοι κληρικοί του καθεστώτος, και ο Tabrizian συνδέει όλες τις ελλείψεις με τη σεξουαλικότητα. Οι κληρικοί στο Ιράν υποφέρουν από έλλειψη γνώσης και ανθρωπιάς. Στην πραγματικότητα, ο στόχος του να διαδώσει ανοησίες είναι να προσπαθήσει να τρομάξει τους ανθρώπους από το να εμβολιαστούν, ενώ ο αρχηγός του καθεστώτος και άλλοι αξιωματούχοι έλαβαν ο εμβόλιο της Pfizer και δεν το παρέχουν για τους απλούς ανθρώπους με τη δικαιολογία πως δεν εμπιστεύονται τη Δύση», είπε.

Το καθεστώς του Ιράν έχει εκτελέσει 4.000-6.000 ομοφυλόφιλους από την ισλαμική επανάσταση του 1979, σύμφωνα με το WikiLeaks.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR