Πούτιν
Russia

Πούτιν: «Θα κάνω το εμβόλιο για τον κορονοϊό το συντομότερο»

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού «το συντομότερο δυνατόν» όπως αποκάλυψε ο ίδιος κατά την ετήσια Συνέντευξη Τύπου.

Τη βεβαιότητα ότι θα κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού «το συντομότερο δυνατόν» εξέφρασε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά την ετήσια συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί από την οικεία του στο Νόβο-Ογκαριόβο, σήμερα, Πέμπτη.

«Είμαι μεγαλύτερος από την ηλικία που συνίσταται, αλλά θα κάνω το εμβόλιο το συντομότερο δυνατόν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρώσος ηγέτης και συμπλήρωσε:

«Δεν βλέπω κάποιον λόγο για να μην κάνω το εμβόλιο».

Πρόσθεσε ότι ο μαζικός εμβολιασμός είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεπεράσουμε την πανδημία του κορονοϊού καθώς, όπως επισήμανε, θα δημιουργήσει μαζική ανοσία.

Χαρακτήρισε, εξάλλου, «απαραίτητο» το πρόγραμμα εμβολιασμών κατά του νέου ιού και τόνισε πως ο εμβολιασμός των Ρώσων πολιτών αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα.

Λίγο νωρίτερα, ο Βλαντίμιρ Πούτιν είχε αναφερθεί στην υψηλή αποτελεσματικότητα του ρωσικού εμβολίου Sputnik V, υπενθυμίζοντας ότι η Ρωσία ήταν η πρώτη χώρα στον κόσμο που ξεκίνησε παραγωγή εμβολίου κατά του κορονοϊού.

 

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR