Διατροφή

Καφές: Δεν πρέπει να προσθέτουμε ζάχαρη - Δείτε γιατί

Λίγοι γνωρίζουν ότι η ποικιλία Arabica, μια από τις πιο διαδεδομένες ποικιλίες στον κόσμο, είναι η πιο αρωματική και λιγότερο πικρή ποικιλία επειδή περιέχει σε ποσοστό 8% φυσικά σάκχαρα, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για την ποικιλία Robusta είναι 5%.

Τα πρόσθετα και επεξεργασμένα σάκχαρα, είναι επικίνδυνα και σε μεγάλες ποσότητες έχουν επιπτώσεις στην υγεία.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο γιατί δεν πρέπει να προσθέτετε ζάχαρη ή άλλα γλυκαντικά προϊόντα στον καφέ σας:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...