Κοινωνία

Αστυνομική επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του πρύτανη του ΑΠΘ

Η ένταση ξεκίνησε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Παλιά Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στην αίθουσα τελετών της Σχολής πραγματοποιούνταν εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Χαράλαμπος Φείδας.

Σύμφωνα με το thestival.gr ομάδα ατόμων τον πλησίασε και του εμπόδισε την έξοδο από την αίθουσα. Ενημερώθηκε η Αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του κ. Φείδα.

Αστυνομική δύναμη μπήκε στην παλιά Φιλοσοφική Σχολή και κινήθηκε εναντίον των ατόμων που εμπόδιζαν την αποχώρηση του πρύτανη. Ακολούθησε ένταση κατά την οποία η Αστυνομία προσήγαγε πέντε άτομα.

Ο πρύτανης φυγαδεύτηκε με τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ.

Αυτή την ώρα ομάδα φοιτητών πραγματοποιεί παράσταση διαμαρτυρίας στην είσοδο της Φιλοσοφικής φωνάζοντας συνθήματα κατά της αστυνομικής παρουσίας εντός του ΑΠΘ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δημόσια διαπόμπευση από τη Χεζμπολάχ στους "ποντικούς" που έκαναν πλιάτσικο σε εγκαταλελλειμένα σπίτια στη Βηρυτό - Τους ... κρέμασαν σε κολώνες (Σκληρές εικόνες)

«Εκμετάλλευση του πολέμου και κλοπή από σπίτια», έγραφαν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν πώς...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκ και δέος-Κινεζικό σύστημα Λέιζερ τοποθετήθηκε σε ιρανικά αεροδρόμια και υποδομές-Σαράντα Ιρανοί πιλότοι στην Μόσχα για τα Su-35

Η αμυντική συμφωνία της Τεχεράνης με το Πεκίνο δίνει το δικαίωμα στους Κινέζους να χρησιμοποιούν ιρανικές αεροπορικές...