Κοινωνία

Έγκλημα στην Κυψέλη: Πώς τα αδέλφια παγίδεψαν τον 28χρονο

Τα δύο αδέλφια ομολόγησαν την δολοφονία του 28χρονου, μετά από αιματηρή συμπλοκή το βράδυ της Δευτέρας.

Η στιγμή της δολοφονίας, έχει καταγραφεί σε βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνονται οι δύο δράστες να έχουν έντονο διαπληκτισμό με το θύμα, μερικές στιγμές πριν από το έγκλημα.

«Μας κακοποιούσε»

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τα δύο αδέλφια φέρεται να είπαν στους αστυνομικούς ότι σκότωσαν τον ξάδελφό τους γιατί τους κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν παιδιά.

Συγκεκριμένα φέρεται να ισχυρίστηκαν ότι ο 28χρονος τα βίαζε όταν εκείνος ήταν 16 ετών κι έμεναν στην Αλβανία. Τότε ο ένας από τους δράστες ήταν πέντε ετών και ο άλλος επτά. Φαίνεται, μάλιστα, πως όλα αυτά τα χρόνια το κρατούσαν μέσα τους και δεν μπορούσαν να το ξεπεράσουν. Έτσι όταν έμαθαν ότι θα ερχόταν στην Ελλάδα αποφάσισαν να του ζητήσουν εξηγήσεις.

Πώς τον παγίδεψαν

Ο 28χρονος ήρθε στην Ελλάδα, χθες. Τα δύο αδέλφια του τηλεφώνησαν και του έδωσαν ραντεβού στην Κυψέλη για να πούνε τα νέα τους.

Όταν έφτασε εκείνος στο σημείο εντελώς ανυποψίαστος, τα αδέλφια τον ρώτησαν: «Γιατί μας κακοποιούσες όταν ήμασταν παιδιά;». Τότε εκείνος, σύμφωνα με τους δράστες, τους απάντησε: «Τι τα σκαλίζετε τώρα, ήμασταν όλοι παιδιά».

Αυτό φαίνεται πώς εξαγρίωσε τα δύο αδέλφια που τον ακινητοποίησαν, τον χτύπησαν και τον μαχαίρωσαν σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπάρχει καταγγελία στην Ελλάδα για την κακοποίηση των δύο αδελφών και οι αρχές ερευνούν αν υπήρχε στην Αλβανία.

Εκτός από τα δύο αδέλφια, συνελήφθησαν και οι γονείς τους, καθώς το ένα από αυτά είναι ανήλικο.

Το χρονικό της δολοφονίας

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Δευτέρας. Ο άνδρας εντοπίστηκε αιμόφυρτος με τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό του, στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο ο τραυματίας -με καταγωγή από την Αλβανία- διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου και κατέληξε.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ωστόσο περίπου μια ώρα αργότερα εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης δύο αδέρφια, 17 και 19 ετών, αλβανικής καταγωγής επίσης που ισχυρίστηκαν ότι ήταν οι δράστες της φονικής επίθεσης.

Ο 17χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι αυτός ήταν που τραυμάτισε θανάσιμα τον 28χρονο ενώ ο 19χρονος ότι ήταν συνεργός.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ