Κοινωνία

Πληροφορίες περί σύλληψης Ελληνοουκρανού στο Ντουμπάι που εκτιμάται ότι σχετίζεται με τις δολοφονίες Σκαφτούρου - Ρουμπέτη

Πληροφορίες περί σύλληψης στο Ντουμπάι του αρχηγού της ρωσόφωνης εγκληματικής οργάνωσης που σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται πίσω από τις δολοφονίες των Γιάννη ΣκαφτούρουΒασίλη Ρουμπέτη και πιθανώς του Βαγγέλη Ζαμπούνη, διακινούνται τις τελευταίες ώρες.

Ο λόγος για έναν ομογενή από την Ουκρανία, γνωστό ως «Εντικ», σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ερυθρά αγγελία για απόδραση και ποινή φυλάκισης 7 ετών για κακουργηματικές διαρρήξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Οι ίδιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι μαζί με τον «Εντικ» συνελήφθη και ένα ακόμα στέλεχος της ίδιας οργάνωσης σε βάρος του οποίου εκκρεμεί διεθνές ένταλμα των ελληνικών αρχών για την δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου. Η εμπλοκή του είχε προκύψει κατόπιν έρευνας του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών και της υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ