Κοινωνία

Μαρτυρία για τον άνδρα στην Αχαρνών: «Έχει πρόβλημα με τα χαρτιά του»

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον άνδρα που απειλεί να πέσει από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας. Ο 33χρονος βρίσκεται στο μπαλκόνι του σπιτιού επί της οδού Αχαρνών και φωνάζει κρατώντας μαχαίρια και χαρτιά. 

Στο Action 24 μίλησε ένας άνδρας που καταλάβαινε τι έλεγε ο 33χρονος και ισχυρίστηκε πως «έχει πρόβλημα με τα χαρτιά του, δεν του δίνουν χαρτιά. Του δώσανε χαρτιά για ένα μήνα, απέλαση πρέπει να φύγει εξωτερικό ή να βγάλει άσυλο. Αλλά δεν έδωσαν άσυλο. Δεν έδωσαν χαρτιά ούτε για να μείνει στην Ελλάδα ούτε για να φύγει στο εξωτερικό». 

Σύμφωνα με τον ίδιο ο άνδρας λέει «αν δεν μου δώσουνε χαρτιά θα πηδήξω, δεν θέλω αυτή τη ζωή».

Από την πλευρά του ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε πως «από τα πρώτα στοιχεία από την ΕΛΑΣ, αυτό το άτομο είναι ελαφρώς διαταραγμένο, είχε πάντα προβλήματα, είχε έναν κυκλοθυμικό χαρακτήρα. Είναι Σύριος και είχε θέματα με τα χαρτιά του». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκκενώθηκε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Διονύσης Σταμενίτης, είπε στον ΣΚΑΙ πως ο άνδρας «απειλεί πως έχει γκάζι, αέριο και διάφορα μαχαίρια. Η αστυνομία μας έδωσε εντολή να εκκενώσουμε το υπουργείο και το κάναμε». 

«Αν γίνουν πραγματικότητα οι απειλές του κινδυνεύουν όλοι», σχολίασε και είπε πως όλοι οι εργαζόμενοι απομακρύνθηκαν από το υπουργείο και είναι ασφαλείς. 

Στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία με διαπραγματευτές, η Πυροσβεστική και τα ΕΚΑΜ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

βομβαρδισμοί στη Συρία
Μέση Ανατολή 0

Φλέγεται όλη η Συρία μετά τον μαζικότερο βομβαρδισμό των τελευταίων ετών-Η ρωσική βάση στο Ταρτούς την γλίτωσε «παρά τρίχα» (Βίντεο)

Ένα από τα πλήγματα που εξαπολύθηκαν εχθές το βράδυ κατά της Συρίας προκάλεσε ανατίναξη πολύ κοντά στην ρωσική ναυτική...