Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Συναγερμός στην Αχαρνών: Άνδρας απειλεί με μπουκάλα αερίου να ανατινάξει το τετράγωνο - Εκκενώθηκε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Βίντεο)

Συναγερμός έχει σημάνει σε ΕΛΑΣ και πυροσβεστική μετά από ενημέρωση για έναν άνδρα σε κατάσταση αμοκ που έχει βγει σε μπαλκόνι κτηρίου στην οδό Αχαρνών.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας έχει μαζί του μαχαίρια και μια μπουκάλα υγραερίου. Ο άνδρας φέρεται, επίσης, να απειλεί να ανατινάξει το τετράγωνο. Αρχικά ο άνδρας με καταγωγή από τη Συρία απειλούσε να πέσει στο κενό.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το Πρώτο Θέμα


Στην περιοχή σπεύδουν άνδρες της ΕΚΑΜ.

Λόγω της επιχείρησης των αρχών, η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στην οδο Αχαρνών στο τμήμα από Μάρνης μέχρι Στουρνάρη.

«Λόγω της κατάστασης μας είπαν να εκκενώσουμε το κτήριο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης» είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο υπουργείο σύμφωνα με τον οποίο είχε εκκενωθεί και το κτήριο που βρίσκεται από την άλλη πλευρά αυτού που βρίσκεται ο άνδρας από τη Συρία,

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

βομβαρδισμοί στη Συρία
Μέση Ανατολή 0

Φλέγεται όλη η Συρία μετά τον μαζικότερο βομβαρδισμό των τελευταίων ετών-Η ρωσική βάση στο Ταρτούς την γλίτωσε «παρά τρίχα» (Βίντεο)

Ένα από τα πλήγματα που εξαπολύθηκαν εχθές το βράδυ κατά της Συρίας προκάλεσε ανατίναξη πολύ κοντά στην ρωσική ναυτική...