Κοινωνία

Μηχανή προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου στο Ηράκλειο-Τραυματίστηκαν 3 παιδιά

Σήμερα απόγευμα Δευτέρας, έγινε σοβαρό τροχαίο στο Γιόφυρο Ηρακλείου καθώς μηχανή έπεσε πάνω σε στάση ενώ τραυματίστηκαν τρία παιδιά που βρίσκονταν εκεί.

Κατά πληροφορίες, ο οδηγός της μηχανής έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στη στάση, ενώ λίγο αργότερα, όταν έφτασαν περιπολικά της αστυνομίας για να τον συλλάβουν, αυτός έδειχνε να βρίσκεται σε σύγχυση, χωρίς να έχει καταλάβει τι συνέβη.


Στη στάση βρίσκονταν μία γυναίκα με τρία παιδιά, τα οποία και τραυματίστηκαν. Στο σημείο έφτασαν άμεσα δύο ασθενοφόρα για να μεταφέρουν τους τραυματίες στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ο Κ. Γρίβας δίνει τη λύση για στρατιωτική υπεροπλία Ελλάδας - Κύπρου απέναντι στην Τουρκία: Να επενδύσουν σε στρατιωτική επιστήμη και εγχώρια σκέψη

Τα τουρκικά drones στο κατεχόμενο Λευκόνοικο – Τα αιωρούμενα πυρομαχικά – Τα μη επανδρωμένα υποβρύχια
βομβαρδισμοί στη Συρία
Μέση Ανατολή 0

Φλέγεται όλη η Συρία μετά τον μαζικότερο βομβαρδισμό των τελευταίων ετών-Η ρωσική βάση στο Ταρτούς την γλίτωσε «παρά τρίχα» (Βίντεο)

Ένα από τα πλήγματα που εξαπολύθηκαν εχθές το βράδυ κατά της Συρίας προκάλεσε ανατίναξη πολύ κοντά στην ρωσική ναυτική...