Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Χανιά: Ο 74χρονος ιερέας κατηγορείται για 50 χρόνια ενδοοικογενειακής κακοποίησης – Ξυλοδαρμούς, βιασμούς και λεκτική βία κατέγραφε στο ημερολόγιό της η σύντροφός του

Την παθολογική ζήλια και την αφόρητη καχυποψία του 74χρονου ιερέα συζύγου της, τα βίαια ξεσπάσματα σε βάρος της ακόμα και χωρίς αφορμή, επειδή για παράδειγμα χαιρέτισε κάποιον γείτονα, κατέγραφε στο ημερολόγιο που διατηρούσε η 64χρονη, όπως προέκυψε από την αποκάλυψη της νέας υπόθεσης ενδοοικογενειακής βίας στα Χανιά.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 64χρονη περιγράφει ακομα τα περιστατικά κακοποίησης, με ξυλοδαρμούς αλλά και συχνούς βιασμούς, ενώ το ημερολόγιο ανακάλυψαν τα παιδιά της, όταν πριν από δύο μήνες η γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε σοβαρή κατάσταση. Τότε ήταν που έσπασε τη σιωπή της και ζήτησε από τα παιδιά να κινηθούν νομικά για να την προστατεύσουν από τον 74χρονο ιερέα.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και ήδη έχει απαγορευτεί στον 74χρονο ιερέα να πλησιάζει την σύζυγό του. Ωστόσο κατά τις ίδιες πληροφορίες, συνεχίζει και λειτουργεί κανονικά παρότι έχει γίνει γνωστή η συμπεριφορά του στην τοπική κοινωνία των Χανίων.

Ο 74χρονος φέρεται να κακοποιούσε επί 50 χρόνια τη σύζυγό του, η οποία, όπως κατήγγειλε, από την ηλικία των 14 ετών υπέμενε τον βίαιο και ζηλότυπο χαρακτήρα του, τους βιασμούς, τη σωματική βία, τις εκρήξεις θυμού, τις απειλές και την λεκτική κακοποίηση.

Επίσης, στα τέλη Ιουλίου, χωρίς ακόμα να είχε γνωστό το βάθος της υπόθεσης, η κόρη τον είχε μηνύσει για ενδοοικογενειακή απειλή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω υβριστικού και προσβλητικού τηλεφωνήματος που έλαβε από τον πατέρα της, όταν έγιναν γνωστές οι καταγγελίες των παιδιών για τη μητέρα τους.

Η υπόθεση είναι πλέον στις αρμόδιες Αρχές που την ερευνούν και αναμένεται να παραπεμφθεί αρμοδίως.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ