Κοινωνία

Χανιά: Ιερέας κατηγορείται ότι κακοποιούσε για χρόνια την σύζυγο και τα παιδιά του

Η υπόθεση πλέον έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, ενώ ήδη έχει εκδοθεί προσωρινή διαταγή με την οποία το δικαστήριο απαγορεύει στον 74χρονο να πλησιάζει την σύζυγό του, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Ωστόσο, χρειάστηκαν 50 χρόνια για να αποκαλυφθούν τα μαρτύρια της οικογένειας που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία, καθώς η 64χρονη πρεσβυτέρα, υπέμενε από την ηλικία των 14 ετών τον βίαιο και ζηλότυπο χαρακτήρα του συζύγου της, τους βιασμούς, τη σωματική βία, τις εκρήξεις θυμού, τις απειλές και την λεκτική κακοποίηση.

Θύματα της κατάστασης και τα παιδιά, τα οποία όμως, μόλις πριναπό δύο μήνες αντιλήφθηκαν την έκταση της κακοποίησης, όταν ανακάλυψαν το κρυφό ημερολόγιο της μητέρας τους.

Ημερολόγιο βασανιστηρίων

Στο ημερολόγιό της, η 64χρονη περιγράφει την παθολογική ζήλια και την αφόρητη καχυποψία του συζύγου της, καθώς και τα βίαια ξεσπάσματα σε βάρος της, ακόμα και χωρίς αφορμή, επειδή για παράδειγμα χαιρέτησε κάποιον γείτονα.

Παράλληλα, αναφέρει περιστατικά κακοποίησης με ξυλοδαρμούς, αλλά και συχνούς βιασμούς.

Το ημερολόγιο ανακάλυψαν τα παιδιά, όταν πριν από δύο μήνες η γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε σοβαρή κατάσταση. Τότε ήταν που έσπασε τη σιωπή της και ζήτησε από τα παιδιά της να κινηθούν νομικά για να την προστατεύσουν από τον ιερέα, σύζυγό της.

Οι καταγγελίες έφεραν απειλές

Κατά την διάρκεια της νοσηλείας της 64χρονης γυναίκας, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με την κόρη τους, και εκτοξεύθηκαν από τον 74χρονο ύβρεις και απειλές, οι οποίες καταγγέλθηκαν άμεσα στην αστυνομία.

Τελικά, οι τηλεφωνικές απειλές ήταν μόνο «η κορυφή του παγόβουνου» καθώς η υπόθεση είναι πλέον στις αρμόδιες Αρχές που την ερευνούν και αναμένεται να παραπεμφθεί αρμοδίως.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Γιατί οι Ρώσοι θυμήθηκαν τώρα τις προφητείες του Αγίου Παϊσίου για την Πόλη; Αναρωτιούνται για το τι πραγματικά έρχεται το επόμενο διάστημα

“Σήμερα ένα τέτοιο σενάριο επιδείνωσης των σχέσεων Τουρκίας-Ρωσίας μοιάζει απίθανο, ωστόσο, δεν πρέπει να υποθέσετε ότι...