Κοινωνία

Προφυλακιστέοι η 50χρονη και ο ανήλικος γιος της για εμπρησμούς στη Νέα Μάκρη – Ελεύθερος ο 61χρονος ορθοπεδικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν πριν από λίγο με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα η 50χρονη και ο ανήλικος γιος της, οι οποίοι είχαν συλληφθεί για το σειρά εμπρησμών στη Νέα Μάκρη. 

Αντίθετα ελεύθερος αφέθηκε μετά τη απολογία του ο 61χρονος ορθοπεδικός, ο οποίος έχει συλληφθεί για την ίδια υπόθεση και συζεί με την 50χρονη. Στον συγκεκριμένο κατηγορούμενο δεν επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος.

Οι τρεις κατηγορούμενοι απολογήθηκαν για το αδίκημα του εμπρησμού από πρόθεση και κατ’ εξακολούθηση, το οποίο αφορά σε συνολικά έξι πυρκαγιές και δύο απόπειρες εμπρησμού στην περιοχή της Νέας Μάκρης. Σύμφωνα με τα στοιχεία της πυροσβεστικής υπηρεσίας όλες οι εστίες ξεσπούσαν τα ξημερώματα, ανάμεσα στις 03.00 – 04.00 με την τελευταία πυρκαγιά να εκδηλώνεται την περασμένη Κυριακή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 61χρονος και η 50χρονη πέρασαν την πόρτα του ανακριτικού γραφείου για να απολογηθούν και λίγο αργότερα στην ανακρίτρια εμφανίστηκε και ο ανήλικος γιος της κατηγορούμενης και παραδόθηκε.

Ο ανήλικος καταζητούνταν από τις αρχές από την περασμένη Δευτέρα καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας εμπλέκεται στην πρόκληση των πυρκαγιών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες στο Κουρσκ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σκληρές εικόνες: Γέμισαν πτώματα Ουκρανών στρατιωτών τα χαρακώματα στο Κουρσκ-Παραδοχή Ζελένσκι για τον στόχο της εισβολής (Βίντεο)

Ένα τρομερό βίντεο δείχνει ένα ουκρανικό χαράκωμα στο Κουρσκ να είναι γεμάτο με νεκρούς στρατιώτες του Κιέβου