Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκε μητέρα που κλείδωσε την 17χρονη κόρη της επειδή ανέβαζε γυμνές φωτογραφίες και έβγαινε με άγνωστους

Αθώα κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης μια γυναίκα η οποία κλείδωσε στο δωμάτιο την ανήλικη κόρη της, όταν αντιλήφθηκε ότι ανέβαζε στο διαδίκτυο γυμνές της φωτογραφίες και ύστερα έβγαινε ραντεβού με άγνωστους άντρες, με τους οποίους είχανε μεγάλη διαφορά ηλικίας. 

Η σύλληψη της γυναίκας έγινε την περασμένη Πέμπτη, 22 Αυγούστου, μετά από καταγγελία της 17χρονης κόρης της, η οποία είναι μαθήτρια της Γ Λυκείου. Η ανήλικη ειδοποίησε την αστυνομία λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι η μητέρα της την έχει κλειδώσει στο δωμάτιο της και ότι την έχει χτυπήσει με ένα σκουπόξυλο.

Χρησιμοποιούσε το κινητό τηλέφωνο του πατέρα της για να ανεβάσει γυμνές φωτογραφίες

Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, η 17χρονη προχώρησε εκδικητικά σε καταγγελία εις βάρος της μητέρας της, καθώς οι γονείς της την επιπλήξανε και την τιμώρησαν, όταν έμαθαν ότι έβγαινε ραντεβού με άντρες μεγαλύτερης ηλικίας τους οποίους γνώριζε στο διαδίκτυο. 

Μάλιστα, όπως κατέθεσε ο πατέρας της 17χρονης, η κόρη του χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο, καθώς της είχαν απαγορεύσει τις τελευταίες ημέρες να χρησιμοποιεί το δικό της, προκειμένου να βγάζει γυμνές φωτογραφίες και ύστερα να τις ανεβάζει στο διαδίκτυο. «Δεν τις έσβηνε και τις βρήκα στο κινητό μου. Πήγαινε στο μπάνιο κρυφά και έβγαζε γυμνές φωτογραφίες για να τις ανεβάσει μετά στο ίντερνετ», είπε ο πατέρας. 

Ο ίδιος εξήγησε ότι πρόσφατα αντιλήφθηκαν ότι η κόρη τους έβγαινε ραντεβού με άγνωστους άντρες καθώς ο ίδιος την είχε δει στο καφενείο με έναν άντρα, τουλάχιστον δέκα χρόνια μεγαλύτερο της και η μητέρα της την είχε συναντήσει στο δρόμο και σε αυτοκίνητα με διαφορετικούς άντρες. Μάλιστα, η μητέρα της ήταν αυτή που δύο φορές χρειάστηκε να την σταματήσει στο δρόμο και να ζητήσει από τους άντρες που συνόδευαν την 17χρονη να αποχωρήσουν καθώς είναι ανήλικη. 

«Έμαθα ότι θα έβγαινε δύο ραντεβού την ίδια ημέρα, με διαφορετικούς ενήλικες άντρες. Η μητέρας της την βρήκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Φοβόταν μήπως κινδυνέψει το παιδί μας. Τη μάλωσε, για αυτό την κατήγγειλε την ίδια ημέρα. Το κάνει αυτό από τον Ιούνιο που σταμάτησε το σχολείο για το καλοκαίρι. Η αλήθεια είναι ότι το ψιλό άκουγα. Δεν ντράπηκε», συμπλήρωσε.

Από τη πλευρά της η μητέρα του κοριτσιού αρνήθηκε ότι έχει χτυπήσει την κόρη της και επιβεβαίωσε όσα κατέθεσε ο σύζυγός της. «Θυμώνει πολύ μαζί μου όταν δεν την αφήνω να κάνει αυτό που θέλει. Γνωρίζει άντρες στο διαδίκτυο και βγαίνει μαζί τους το βράδυ. Θέλουμε να πάμε σε ψυχολόγο», σημείωσε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το μετάνιωσε πικρά! Ο Ζελένσκι έβγαλε βίντεο κοντά στο Κουρσκ απειλώντας Πούτιν και Μόσχα-Ρωσικά μαχητικά Su-57 ξεκίνησαν να τον «κυνηγάνε»

Ρωσικά Su-57 πέταξαν πάνω από το Κουρσκ με κατεύθυνση προς το ουκρανικό Σούμι όσο βρίσκονταν εκεί ο Ουκρανός πρόεδρος...