Κοινωνία

Αγνοείται για 5η μέρα Ολλανδή τουρίστρια στη Σάμο

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται για 5η ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 65χρονης τουρίστριας από την Ολλανδία στη Σάμο.

Εκτός από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, συνδράμει ειδική ομάδα διάσωσης που ήρθε από την Ολλανδία. Οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή όπου βρέθηκε το κινητό της, στην ευρύτερη περιοχή του Ευπαλίνειου, παλαιών ορυχείων, Αρχαία Τείχη, ενώ το απόγευμα αναμένεται κι άλλο συνεργείο από την Ολλανδία, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 65χρονη είχε συνομιλήσει με την φίλη της όταν έφτασε στη βόρεια πύλη. Στην περιοχή υπάρχουν απόκρημνα σημεία με πηγάδια, με σπηλιές.

Τα πεζοπόρα τμήματα της 14ης ΕΜΟΔΕ, του Α.Τ. Πυθαγορείου, της ΕΟΔ και του Πεζοπορικού Συλλόγου, σε συνεργασία με τις 2 ομάδες ΣμηΕΑ – ΙΚΑΡΟΣ της Π.Υ., και ΔΑΙΔΑΛΟΣ της ΕΟΔ, κάλυψαν και ερεύνησαν τμήματα της ευρύτερης περιοχής, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις έρευνες πήρε μέρος και κόρη της αγνοούμενης. Παράλληλα επιχειρεί από το Σάββατο και μία ομάδα από την Ολλανδία με ένα σκύλο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το μετάνιωσε πικρά! Ο Ζελένσκι έβγαλε βίντεο κοντά στο Κουρσκ απειλώντας Πούτιν και Μόσχα-Ρωσικά μαχητικά Su-57 ξεκίνησαν να τον «κυνηγάνε»

Ρωσικά Su-57 πέταξαν πάνω από το Κουρσκ με κατεύθυνση προς το ουκρανικό Σούμι όσο βρίσκονταν εκεί ο Ουκρανός πρόεδρος...