Κοινωνία

Κολωνός: Έστειλαν μήνυμα από το κινητό της 16χρονης για να καλύψουν τον 44χρονο βιαστή (Βίντεο)

Σοκάρουν όσα αποκαλύπτονται για τον βιασμό της 16χρονης στον Κολωνό από τον πατέρα του πρώην συντρόφου της.

Το Live News δημοσίευσε ένα βίντεο ντοκουμέντο από τον Κολωνό όπου δείχνει τις κινήσεις του 44χρονου, του γιου του και της νυν συντρόφου του που προσπαθούν να πάρουν το κινητό της 16χρονης για να στείλουν μήνυμα και να καλύψουν τον 44χρονο για τον βιασμό.

Στο μήνυμα υποτίθεται η 16χρονη ζητούσε από τον 44χρονο να συνευρεθούν ερωτικά ώστε ο πατέρας του πρώην συντρόφου της να επικαλεστεί σεξουαλική επαφή με συναίνεση.

Το βίντεο ντοκουμέντο καταγράφηκε την Τρίτη 20 Αυγούστου.

Στα πλάνα φαίνεται καθαρά το ασημί αυτοκίνητο του 44χρονου με οδηγό τον γιο του δράστη. Δίπλα του κάθονται ο πατέρας και η νυν σύντροφός του.

Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο φέρεται πως έγιναν και οι βιασμοί του κοριτσιού.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 16χρονης, η σύντροφος του γιου του 44χρονου, άρπαξε το κινητό του θύματος και μετά έστειλε το μήνυμα που ζητούσε από τον 44χρονο να συνευρεθούν ερωτικά.

Τι υποστηρίζει ο δράστης

Ο 44χρονος αρνείται κάθετα όλες τις κατηγορίες και ισχυρίζεται πως δεν βίασε ποτέ την 16χρονη αφού είχαν σχέση.

«Δεν βίασα την καταγγέλλουσα. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Είχαμε σχέση και μάλιστα φανερή. Μάλιστα χώρισα με τη σύζυγο μου όταν μαθεύτηκε. Αυτό έγινε περίπου στα τέλη Ιουλίου.

Ποτέ δεν την απείλησα για να προχωρήσουμε σε ερωτική πράξη. Το κορίτσι το γνώρισα όταν έκανε σχέση με το γιο μου. Δυστυχώς, ενέδωσα και έκανα σχέση μαζί της», ισχυρίστηκε ο 44χρονος και συνέχισε:

«Γνώριζα και τον πατέρα της. Υποψιάζομαι ότι η 16χρονη φοβήθηκε την αντίδραση του πατέρα της όταν θα μάθαινε για τη σχέση μας και το απέδωσε σε βιασμό.

Η ίδια υποστηρίζει πως ένας φίλος της γνώριζε για όλα αυτά πριν 20 μέρες όμως, δεν προχώρησε σε καμία καταγγελία. Αν ανοίξουν το κινητό μου θα φανεί όλη η αλήθεια», είπε.

Ο γιος του 44χρονου μίλησε στο Live News υποστηρίζοντας πως όσο είχαν σχέση, ο πατέρας του μιλούσε στην 16χρονη σαν να ήταν κόρη του.

«Την γνώρισαν πέρυσι τέλη Ιουλίου από κοινή φίλη. Είχα σχέση με αυτό το κορίτσι από 10 Αυγούστου μέχρι τον Μάρτιο. Με τον πατέρα μου είχαν γνωριστεί, γιατί την είχα πάει στο σπίτι μου.

Δεν μίλαγαν καθόλου περίεργα. Μιλούσαν όπως ένα πατέρας και μία κόρη. Ίσα ίσα ο πατέρας μου ενδιαφερόταν για εκείνη και την ρώταγε αν θέλει να φάει ή να πιει κάτι».

Σχετικά με τη σχέση που υποτίθεται πως ανέπτυξαν μετά τον χωρισμό, είπε πως δεν είδε ποτέ τον πατέρα του να κάνει κάποια σεξουαλική κίνηση και το μοναδικό πράγμα που σχολίασε ήταν η διαφορά ηλικίας τους.

 «Από τη στιγμή που ήθελε και η κοπέλα δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Είναι η ζωή της», είπε.

«Την παρακολουθούσε για μέρες»

Συγγενής της 16χρονης μίλησε στο Live News και αποκάλυψε πως ο 44χρονος την έστηνε κάτω από το σπίτι της και την παρακολουθούσε.

«Έχει καταγραφεί από κάμερες που δεν ήξερε ότι υπήρχαν στην περιοχή. Την ώρα που δεχόταν τα ερωτικά μηνύματα, τον έπιασαν οι κάμερες που απαντούσε ενώ η 16χρονη ήταν δίπλα», είπε συγγενής της 16χρονης.

Ο 44χρονος θα απολογηθεί αύριο, Τρίτη (27.08.2024) και θα ισχυριστεί πως η σχέση του με την 16χρονη επιβεβαιώνεται από πολλούς ανθρώπους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το μετάνιωσε πικρά! Ο Ζελένσκι έβγαλε βίντεο κοντά στο Κουρσκ απειλώντας Πούτιν και Μόσχα-Ρωσικά μαχητικά Su-57 ξεκίνησαν να τον «κυνηγάνε»

Ρωσικά Su-57 πέταξαν πάνω από το Κουρσκ με κατεύθυνση προς το ουκρανικό Σούμι όσο βρίσκονταν εκεί ο Ουκρανός πρόεδρος...