Κοινωνία

Βρέθηκε 21χρονη "αγνοούμενη" στη Θεσσαλονίκη: Έκανε κανο σε παραλία του Σταυρού και βρέθηκε στην Ασπροβάλτα

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές της Ιερισσού και του Σταυρού από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ) του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής ότι μία 21χρονη ημεδαπή απέπλευσε από την παραλία του Σταυρού για διενέργεια κανό και έκτοτε αγνοείται.

Αμέσως, ξεκίνησαν οι έρευνες και για το σημείο αναχώρησαν ένα περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ΠΛΣ), ένα περιπολικό όχημα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ΑΛΣ), τρία (03) ιδιωτικά σκάφη και το ναυαγοσωστικό σκάφος ¨ΑΥΡΑ¨ Τ.Β. 1510, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν ο αλιευτικός σύλλογος Κερδυλλίων και μέλη του εθελοντικού δικτύου Σταύρου.

Το ¨ΑΥΡΑ¨ εντόπισε και περισυνέλεξε την 21χρονη χειρίστρια κανό στη θαλάσσια περιοχή της Ασπροβάλτας και την μετέφερε με ασφάλεια στο λιμάνι του Σταυρού, καλά στην υγεία της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ξεφτίλα ολκής-Η ΕΕ απάντησε επίσημα ότι δεν θα αντιδράσει στρατιωτικά αν οι Τούρκοι μπλοκάρουν την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Ελλάδος

Το έργο κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα λόγω αναποφασιστικότητας της Αθήνας-Αυτό να το ακούνε όσοι έλεγαν κάποτε ότι η...