Κοινωνία

Χαλκιδική: Μηχανήματα με την 76χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στον Αλμυρό αντάλλασσε ο 58χρονος

Στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, εκεί που πριν από μερικές ημέρες σκοτώθηκε ο γιος του, βρέθηκε ξανά χθες ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη και έκανε αυτοψία μαζί με διορισμένο τεχνικό σύμβουλο στο μοιραίο παιχνίδι συλλέγοντας νέα στοιχεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Την ίδια στιγμή, συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για τον ρόλο και τις σχέσεις του ιδιοκτήτη του μοιραίου λούνα παρκ, ο οποίος, σύμφωνα με το Open, συνδέεται έμμεσα και με την περίπτωση του τραγικού θανάτου της 14χρονης Σεράινα στον Αλμυρό Μαγνησίας τον Αύγουστο του 2019.

Συγκεκριμένα, ο 58χρονος έκανε δουλειές με την 76χρονη ιδιοκτήτρια της εγκατάστασης του Αλμυρού, γνωστή και ως «βασίλισσα των λούνα παρκ» και αντάλλαζαν μηχανήματα και παιχνίδια με τη μέθοδο του χρησιδανείου! Ωστόοσ, το 2018 και με αφορμή τη μη επιστροφή μίας «μπαλαρίνας», ο συνεταιρισμός τους χάλασε.

«Κυνηγητό» και δικαστήρια με τον δήμο Θερμαϊκού και την ΕΛΑΣ

Ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ στη Χαλκιδική είχε απλώσει τα «δίχτυα» του και στη Θεσσαλονίκη, μεταφέροντας παιχνίδια στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του δήμου Θερμαϊκού, όπως αποκαλύπτει το Thesstoday.gr.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ξεφτίλα ολκής-Η ΕΕ απάντησε επίσημα ότι δεν θα αντιδράσει στρατιωτικά αν οι Τούρκοι μπλοκάρουν την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Ελλάδος

Το έργο κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα λόγω αναποφασιστικότητας της Αθήνας-Αυτό να το ακούνε όσοι έλεγαν κάποτε ότι η...