Κοινωνία

Χαλκιδική - Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ: «Θα βρω μόνος μου τη λύση αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη - Θα χάσουν τον ύπνο τους»

Για την αβάσταχτη οδύνη που βιώνει η οικογένειά του, μίλησε ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής, μπροστά στα μάτια της μητέρας και των δύο μικρότερων αδελφών του.

«Εάν δεν αποδοθεί άμεσα η ευθύνη, εγώ θα φροντίσω ως γονιός, όπως προστατεύω τα παιδιά μου όλα τα χρόνια, από τη στιγμή που τα γέννησε η μητέρα τους, να βρω αμέσως μόνος μου τη λύση» τόνισε μιλώντας στο Mega.

«Η οικογένεια αυτή και αυτό το σπίτι έκλεισε. Είχα μια πάρα πολύ δεμένη οικογένεια, το ένα μεγάλωνε το άλλο… Δεν μπορεί να γίνονται αυτά τα πράγματα. Το παλικάρι μου έφυγε. Η εικόνα που τον πήραμε αγκαλιά, δε θα φύγει ποτέ από την ψυχή μας. Τα παιδιά μου τα μεγάλωσα κάθε Σαββατοκύριακο να ανεβαίνω να τα βλέπω. Χρόνια ατέλειωτα μέσα στους δρόμους δε χάσαμε τη ζωή μας εμείς, μας πήραν το παιδί μας άλλοι» πρόσθεσε ο πατέρας του Γιάννη.

Όπως υπογράμμισε μεγάλωσε τα τρία παιδιά του σκληρά εργαζόμενος. Το μοιραίο βράδυ τα δύο μικρότερα παιδιά είδαν τον αδελφό τους να χάνει τη ζωή του.

«Είμαστε μέσα στην κοινωνία αυτήν και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας με πολύ αγώνα. Δε με ενδιαφέρει κανένας αιρετός, κανένα στεφάνι που μας έστειλε εχθές η δήμαρχος, κανένας άνθρωπος ο οποίος εκλέγεται από εμάς και δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του και παραμένει στη θέση του».

Τραγική φιγούρα η μητέρα του 19χρονου. Έβλεπε τους δύο γιους της να διασκεδάζουν στο παιχνίδι και μέσα σε δευτερόλεπτα η διασκέδαση μετατράπηκε σε τραγωδία: «Ο Γιάννης μου ήταν δύο μέτρα. Έσκυβε πάντα για να με φιλήσει. Τώρα σκύβω εγώ για να τον φιλήσω» δήλωσε η μητέρα του σύμφωνα με το Mega.

«Άκουσα ότι η δήμαρχος Κασσάνδρας έκανε κάποιες ανακοινώσεις, τοποθετήσεις για αλλαγές και ότι απειλείται. Γιατί θα έπρεπε να διαμελιστεί το κεφάλι του παιδιού μου για να συμβεί αυτό; Αν δεν έχει τα εργαλεία, τον τρόπο και την υποδομή ας φύγει από αυτή τη θέση. Δεν μιλάμε απλά για τον θάνατο αυτού του παλικαριού. Μιλάμε για ένα σύνολο από πράγματα. Νιώθω ότι αγωνίζομαι 32 χρόνια πληρώνοντας αυτόν τον τόπο με αίμα, προσπαθώντας με τη μητέρα τους να μεγαλώσουμε σωστά και καλά παιδιά και μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας. Δεν μας είπε η δήμαρχος ποιος έχει ηλεκτροδοτήσει το συγκεκριμένο οικόπεδο» δήλωσε σε άλλο σημείο. 

Όπως ανέφερε ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη η δήμαρχος Κασσάνδρας δεν έχει δώσει απαντήσεις για την τραγωδία, ενώ ο ίδιος έχει ορίσει πραγματογνώμονα και με δύο μηχανικούς θα κάνουν αυτοψία στο σημείο της τραγωδίας.

«Ο συγκεκριμένος χειριστής δεν ήταν επιμελής. Από τη στιγμή που απώτερος σκοπός είναι το κέρδος και όχι η ζωή, αφού επιτρέπει αυτός ο τόπος να γελούν κάποιοι με τις ζωές των παιδιών μας, όλης της κοινωνίας, γιατί να μην κάνουν τη δουλειά τους; Για ποιο κράτος δικαίου μιλάμε; Δεν υπάρχει τίποτα. Είναι ένα σύνολο από καταστάσεις, χάνουμε τα παιδιά μας, τους ανθρώπους μας που θα μπορέσουν να δώσουν ζωή σε αυτό τον τόπο», είπε.


«Δεν τους φοβόμαστε, αυτό πρέπει να καταλάβουν, είτε είναι εισαγγελείς, είτε υπουργοί, είτε περιφερειάρχες. Ας είναι όποιοι θέλουν, δεν έχουμε φόβο και αυτό θα το νιώσουν και θα το καταλάβουν. Δεν θα ξεφύγουν αυτή τη φορά, αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν θα ξεφύγει κανένας και δεν τους φοβάμαι. Δεν φοβάμαι, μόνο τον Θεό φοβόμασταν και τώρα τον αγαπάμε γιατί έχει το παιδί μας. Θα χάσουν τον ύπνο τους. Δεν είναι απειλή. Όπως εμείς τον χάσαμε και μας τελείωσαν τη ζωή, το ίδιο θα πάθουν και αυτοί», κατέληξε ο πατέρας του 19χρονου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

τσετσενικός στρατός
Ένοπλες Συρράξεις 0

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι! Ουκρανοί στρατιώτες που εισέβαλαν στο Μπριάνσκ έπεσαν πάνω σε Τσετσένους κομάντος και εξουδετερώθηκαν

Οι Ουκρανοί ήταν οι διπλάσιοι από τους Τσετσένους και τους Ρώσους, όμως αναγκάστηκαν να οπισθοχωρήσουν εξαιτίας των...