Κοινωνία

Αυτή είναι η 29χρονη δικηγόρος που διακινούσε κοκαΐνη στον Κολωνό

Σαν βόμβα έσκασε στον δικηγορικό χώρο η είδηση ότι έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας 29χρονη δικηγόρος με καταγωγή από την Αρμενία, επειδή βρέθηκαν στην κατοχή της 40 συσκευασίες κοκαΐνης, τις οποίες είχε κρύψει στο αυτοκίνητό της!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικηγόρος συνελήφθη δέκα λεπτά πριν από τη 1 τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στη συμβολή των οδών Σεπολίων και Αγίου Μελετίου, στο κέντρο της Αθήνας, έπειτα από πληροφορίες που αξιοποίησαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που της πέρασαν χειροπέδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται πριν από μερικές ημέρες, όταν έφτασε στα αυτιά των ανδρών της Υπoδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής μια πληροφορία που ανέφερε πως ένα αυτοκίνητο από τη Θεσσαλονίκη θα έφτανε στην Αθήνα φορτωμένο με ναρκωτικά.

Μάλιστα, το «βαθύ λαρύγγι» που «κάρφωσε» την 29χρονη στις διωκτικές Αρχές έδωσε και τον τύπο του οχήματός της στους αστυνομικούς, οι οποίοι το εκμεταλλεύτηκαν για να στήσουν το μπλόκο τους.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο αυτοκίνητο της δικηγόρου-dealer Τ.Α., εντόπισαν κάτω από τη θέση του οδηγού, επιμελώς κρυμμένες, 40 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν 33,8 γραμμάρια κοκαΐνη, καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.

Ύστερα από αυτό, η 29χρονη πανέμορφη δικηγόρος με τη «λευκή σκόνη» συνελήφθη, το πρωί της Πέμπτης, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και, κατόπιν, στον αρμόδιο ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

 

Κατά πληροφορίες, η νεαρή δικηγόρος, η οποία βρέθηκε ξαφνικά η ίδια στη θέση των ανθρώπων που καλείται να υπερασπιστεί, αρνείται πεισματικά τις κατηγορίες που τη βαραίνουν. Αν και φέρεται ότι δήλωσε αρχικά πως τα ναρκωτικά, που εντοπίστηκαν στο όχημα ιδιοκτησίας της, προορίζονταν για προσωπική χρήση, στη συνέχεια άλλαξε… υπερασπιστική γραμμή, καθώς ισχυρίστηκε ενώπιον των αστυνομικών, στους οποίους απολογήθηκε προανακριτικά, ότι δεν γνωρίζει πώς βρέθηκαν οι συσκευασίες με τα ναρκωτικά στο αυτοκίνητό της, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποιος άλλος τα είχε κρύψει εκεί εν αγνοία της.

Πλέον, οι αστυνομικές Αρχές έχουν εστιάσει τις έρευνές τους στο να βρουν πού θα κατέληγαν οι ναρκωτικές ουσίες που βρέθηκαν στην κατοχή της 29χρονης, η οποία κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς και στον εντοπισμό τυχόν συνεργών της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το Κούρσκ έχει 1000 πόρτες εισόδου και καμία εξόδου-Οι Ρώσοι εξόντωσαν 2300 στρατιώτες του Κιέβου και περικύκλωσαν τους υπόλοιπους 12.000 (Βίντεο)

Ο ρωσικός στρατός ανέκτησε τον έλεγχο του χωριού Κρούπετς στην περιοχή Κουρσκ, ανέφερε το ρωσικό ΥΠΑΜ-Οι Ουκρανοί δεν...