Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Χαλκιδική: Πυροβολισμοί σε beach bar - Έτρεχε να σωθεί ο κόσμος - 3 τραυματίες, 5 συλλήψεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι αντίκρισαν οι αστυνομικοί - Ομάδα Βουλγάρων επιτέθηκε και στον ιδιοκτήτη - Τρεις τραυματίες, πέντε συλλήψεις

Για ασήμαντη αφορμή φαίνεται πως ξεκίνησε το άγριο επεισόδιο με πυροβολισμούς και μαχαιριές που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε beach bar της Χαλκιδικής που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν συνολικά τρία άτομα, με τον έναν εξ αυτών να είναι σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. 


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα άρχισαν όταν από μία παρεξήγηση μία ομάδα Βουλγάρων τραυμάτισαν τον τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και ακόμη έναν Βούλγαρο υπήκοο, χτυπώντας τον με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα. 

Κατά την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο ενημερώθηκαν ότι οι εμπλεκόμενοι κατείχαν μαχαίρια και ρόπαλα. Ενημέρωσαν το κέντρο και ανέμεναν εξωτερικά του καταστήματος για ενίσχυση από ομάδα ΟΠΚΕ που βρισκόταν πλησίον. Μετά διάστημα λίγων λεπτών ακούστηκαν από το εσωτερικό του καταστήματος 5-6 πυροβολισμοί και οι θαμώνες εξήλθαν από το κατάστημα.

Με την άφιξη της ΟΠΚΕ στο σημείο οι αστυνομικοί εισήλθαν στο εσωτερικό όπου εντόπισαν και έπιασαν πέντε αλλοδαπούς υπηκόους Βουλγαρίας, οι οποίοι κατόπιν υπόδειξης είναι αυτοί που επιτέθηκαν τον ιδιοκτήτη. 

Δύο εξ αυτών, φέρουν τραύμα από πυροβόλο όπλο, ένας στο στήθος και ένας στο χέρι και διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Πολυγύρου. Ομοίως στο Κέντρο υγείας Κασσάνδρας και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ένας εκ των τραυματιών νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες δράστες των πυροβολισμών είναι τρία άτομα, αγνώστων στοιχείων, οι οποίοι μετέβησαν στο κατάστημα κατόπιν του αρχικού επεισοδίου. Στο χώρο εντοπίστηκαν 4 κάλυκες, πιθανόν 22 mm. Οι αστυνομικοί προχώρησαν συνολικά σε πέντε συλλήψεις.

«Ακούγονταν κλάματα, τσιρίδες και φωνές. Ο κόσμος άρχισε να τρέχει για να γλιτώσει. Έφευγαν όλοι από το μαγαζί. Βγήκαν μαχαίρια και ακούστηκαν πυροβολισμοί. Μικρά παιδιά έτρεχαν μαζί με τους γονείς του. Επικράτησε πανικός» δήλωσε στο thestival.gr γυναίκα που ήταν παρούσα στο συμβάν.

Τι περιγράφει εθελοντής διασώστης, αυτόπτης μάρτυρας

«Περίπου στις 24:00 ειδοποιήθηκα για σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς και αρκετούς εμπλεκομένους οι οποίοι ενεπλάκησαν σε παραλιακό κατάστημα της περιοχής μας… Σε δύο λεπτά ακριβώς έκανα άφιξη στο σημείο σαν πρώτος ανταποκριτής με όλο τον εξοπλισμό και κατευθείαν εστίασα στον άτυχο άντρα ο οποίος είχε δεχθεί μια σφαίρα στο στέρνο… Κατόπιν επικοινωνίας με το ΕΚΑΒ ζήτησα συγκεκριμένες οδηγίες για να χειριστώ το περιστατικό διότι ήταν η πρώτη φορά που κλήθηκα να αντιμετωπίσω τραύμα από σφαίρα… Ταυτόχρονα ζήτησα δύο ασθενοφόρα μιας και υπήρχαν και άλλοι δύο τραυματίες και ειδικά ο ένας από τα πολλαπλά χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι σε συνδυασμό με το σπρέι πιπεριού οι ζωτικές του ενδείξεις ήταν πίεση 200 με 135 και165 σφυγμούς…», περιγράφει ο διασώστης, σύμφωνα με την Εφημερίδα Κασσάνδρα.

Στη συνέχεια αναφέρει: «Τα 2 ασθενοφόρα παρέλαβαν και τους τρεις τραυματίες για τα περαιτέρω και τη μεταφορά τους στο κέντρο υγείας Κασσανδρείας και στο νοσοκομείο Πολυγύρου…
Πληροφορίες για νεκρό μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφω την ανάρτηση δεν υπάρχει και σας το λέω 100% και οτιδήποτε άλλο είναι ψευδές».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το Κούρσκ έχει 1000 πόρτες εισόδου και καμία εξόδου-Οι Ρώσοι εξόντωσαν 2300 στρατιώτες του Κιέβου και περικύκλωσαν τους υπόλοιπους 12.000 (Βίντεο)

Ο ρωσικός στρατός ανέκτησε τον έλεγχο του χωριού Κρούπετς στην περιοχή Κουρσκ, ανέφερε το ρωσικό ΥΠΑΜ-Οι Ουκρανοί δεν...