Κοινωνία

Ροζ σκάνδαλο με Δήμαρχο της Στερεάς Ελλάδας: Απατημένος σύζυγος τον έδειρε

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ο Δήμαρχος, ο οποίος επανεξελέγη για την δεύτερη θητεία του στις περασμένες εκλογές, διατηρούσε παράλληλη σχέση με παντρεμένη κυρία, ενώ είναι και ο ίδιος παντρεμένος.

Το... περίεργο ξεκινά στην υπόθεση, όπως αναφέρει η εφημερίδα, όταν η είδηση για τον παράνομο δεσμό διέρρευσε ωστόσο δεν αντέδρασε κανείς εκ των δυο απατημένων συζύγων. Αυτά μέχρι πρότινος...

Γιατί προ περίπου 15 ημερών, ο σύζυγος της ερωμένης του Δημάρχου αποφάσισε να πάρει το «νόμο» στα χέρια του κάνοντας... τουλούμι (!) τον πρώτο πολίτη της πόλης, ο οποίος από εκείνη τη στιγμή παραμένει άφαντος.

Οι «κακές γλώσσες» αναφέρουν πως υπήρχε μια άτυπη συμφωνία ανάμεσα στον Δήμαρχο και τον απατημένο σύζυγο και αφορούσε οικονομικές δοσοληψίες, οι οποίες όταν... ναυάγησαν, τότε έπεσε το ξύλο της χρονιάς!

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι στενοί συνεργάτες του Δημάρχου δεν έχουν ιδέα για το πού βρίσκεται.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το Κούρσκ έχει 1000 πόρτες εισόδου και καμία εξόδου-Οι Ρώσοι εξόντωσαν 2300 στρατιώτες του Κιέβου και περικύκλωσαν τους υπόλοιπους 12.000 (Βίντεο)

Ο ρωσικός στρατός ανέκτησε τον έλεγχο του χωριού Κρούπετς στην περιοχή Κουρσκ, ανέφερε το ρωσικό ΥΠΑΜ-Οι Ουκρανοί δεν...