Κοινωνία

Σοκ στη Χαλκιδική: Πήγε με πρησμένο δάχτυλο στο νοσοκομείο και φώναξαν... ηλεκτρολόγο για να του αφαιρέσει δαχτυλίδι

Ένα εξωφρενικό περιστατικό έλαβε χώρα στη Χαλκιδική καθώς ασθενής που πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής για αφαίρεση δαχτυλιδιού από το δάχτυλο του ενός χεριού, καταγγέλλει πως χρειάστηκε να επέμβει ηλεκτρολόγος, αφού πρώτα προηγήθηκαν "σεμινάρια" μέσω YouTube.

Τριτοκοσμικές καταστάσεις καταγγέλλει στο ThessToday.gr ασθενής στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. Ο ασθενής αναφέρει πως αντιλήφθηκε το δάχτυλο του χεριού του πρησμένο κι αποφάσισε ότι πρέπει να επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας στη Νικήτη. Και εκεί άρχισε η περιπέτειά του.

«Μόλις μπήκα στο κέντρο υγείας της Νικήτης, οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να με βοηθήσουν με τεχνικές με σπάγκους που παρακολούθησαν εκείνη την στιγμή στο YouTube, μπροστά μου. Έβλεπαν ότι δεν εξελισσόταν ομαλά το περιστατικό, οπότε έκριναν σκόπιμη τη διακομιδή μου στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής», ανέφερε αρχικά.

Στο Νοσοκομείο όμως χρειάστηκε να περιμένει στην αναμονή. «Τελικά μετά από αρκετή ώρα ο χειρουργός εξέτασε το χέρι μου και αποπειράθηκε με μια αρκετά σύντομη διαδικασία να μου αφαιρέσει το δαχτυλίδι», δήλωσε.

Και συμπλήρωσε, ότι κλήθηκε τελικά… ηλεκτρολόγος: «Επειδή όμως πονούσα και ο χειρουργός είχε παράλληλα και άλλον ασθενή που εξέταζε εκείνη την στιγμή, είπε πως πως πρέπει να καλέσουν ηλεκτρολόγο για να ασχοληθεί με το ζήτημα καθώς δεν ήταν δουλειά του να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο».

Του αφαίρεσε το δαχτυλίδι με… τροχό

Στο μεταξύ, από τις διαδοχικές προσπάθειες, ο πόνος γινόταν όλο και πιο έντονος. «Ο ηλεκτρολόγος ήρθε στο νοσοκομείο και ξεκίνησε να τροχίζει με ειδικό εργαλείο το δαχτυλίδι. Φαινόταν αμήχανος που κλήθηκε στο νοσοκομείο για την εκτέλεση μιας τέτοιου είδους ενέργεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ασθενής.

Μάλιστα, λόγω της υψηλής θερμότητας, προκλήθηκαν και ελαφρά εγκαύματα σε μέρη του χεριού του.

«Η νοσοκόμα προσπαθούσε να ρίχνει σταδιακά νερό στο τραύμα, καθώς εξαιτίας της θερμότητας καιγόμουνα», δήλωσε ο ασθενής και σημείωσε, πως «χρειάστηκε να με περιθάλψει και με παρέπεμψε σε ορθοπεδικό ώστε να ελέγξει τις αρθρώσεις».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το Κούρσκ έχει 1000 πόρτες εισόδου και καμία εξόδου-Οι Ρώσοι εξόντωσαν 2300 στρατιώτες του Κιέβου και περικύκλωσαν τους υπόλοιπους 12.000 (Βίντεο)

Ο ρωσικός στρατός ανέκτησε τον έλεγχο του χωριού Κρούπετς στην περιοχή Κουρσκ, ανέφερε το ρωσικό ΥΠΑΜ-Οι Ουκρανοί δεν...