Κοινωνία

Καματερό: 36χρονος από την Ουκρανία τραυματίστηκε στο επεισόδιο με πυροβολισμούς

36χρονος από την Ουκρανία τραυματίστηκε χθες βράδυ Πέμπτης σε επεισόδιο με πυροβολισμούς που έλαβε χώρα στην περιοχή του Καματερού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα περίοικοι ειδοποίησαν το κέντρο της Άμεσης Δράσης για συμπλοκή μεταξύ 10 ατόμων έξω από ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και μια καφετέριας, που βρίσκονται επί της λεωφόρου Καματερού.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις οι άγνωστοι είχαν διαφύγει, ενώ εντόπισαν έναν κάλυκα, που μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για περαιτέρω έλεγχο. Επίσης διαπιστώθηκε ότι κατά την συμπλοκή είχαν προκληθεί φθορές στη τζαμαρία της καφετέριας.

Ο 36χρονος Ουκρανός, που τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς, μεταφέρθηκε με ίδια μέσα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το Κούρσκ έχει 1000 πόρτες εισόδου και καμία εξόδου-Οι Ρώσοι εξόντωσαν 2300 στρατιώτες του Κιέβου και περικύκλωσαν τους υπόλοιπους 12.000 (Βίντεο)

Ο ρωσικός στρατός ανέκτησε τον έλεγχο του χωριού Κρούπετς στην περιοχή Κουρσκ, ανέφερε το ρωσικό ΥΠΑΜ-Οι Ουκρανοί δεν...