Κοινωνία

Χαλκιδική: Νέα στοιχεία στο φως για τις συνθήκες της τραγωδίας με την 8χρονη σε κατασκήνωση - Συνελήφθη η ομαδάρχισσα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τις συνθήκες της τραγωδίας με την 8χρονη σε πισίνα κατασκήνωσης της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, η απουσία του κοριτσιού έγινε αντιληπτή όταν η αρμόδια ομαδάρχισσα ξεκίνησε να κάνει καταμέτρηση των παιδιών από τα σπιτάκια. Τότε, σήμανε συναγερμός σε όλη την κατασκήνωση και ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του παιδιού. Δυστυχώς, όμως, λίγο αργότερα εντοπίστηκε νεκρό μέσα στην πισίνα, με τις συνθήκες για τα ακριβή αίτια να ερευνώνται.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Ελληνική Αστυνομία ειδοποιήθηκε στις 15.30 από το ΕΚΑΒ, που είχε ήδη σπεύσει στην κατασκήνωση με δύο ασθενοφόρα και συνοδεία γιατρού. Στην κατασκήνωση έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ αλλά και εισαγγελέας, όπου έχουν ξεκινήσει κύκλο καταθέσεων, εστιάζοντας σε τρία πρόσωπα-κλειδιά: την ομαδάρχισσα, τον ναυαγοσώστη της πισίνας αλλά και τον υπεύθυνο της κατασκήνωσης.

Το παιδάκι αρχικά μεταφέρθηκε διασηληνωμένο στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, χωρίς τις αισθήσεις του. Από εκεί έγινε η διακομιδή προς το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Την έρευνα για τον θάνατο του κοριτσιού έχει αναλάβει το Α.Τ. Κασσάνδρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί στην “φωλιά της Αρκούδας”....πως θα βγουν όμως; Μεγάλες μετακινήσεις ρωσικών δυνάμεων και μαζικές συλλήψεις αιχμαλώτων (Βίντεο)

Oryx: Οι δυνάμεις του Κιέβου πληρώνουν τεράστιο τίμημα σε προσωπικό στο Κούρσκ-Η Μόσχα ετοίμασε την μεγαλύτερη παγίδα...