Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρή 8χρονη σε πισίνα Κατασκήνωσης

Ένα 8χρονο κορίτσι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε πισίνα κατασκήνωσης στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής. Κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, η 8χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στην πισίνα. Μόλις αντιλήφθηκαν ότι κάτι συνέβαινε με το παιδί, όσοι ήταν εκεί, έσπευσαν κοντά της και την έβγαλαν από το νερό.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το παιδί διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη μεσημεριανή καταμέτρηση η ομαδάρχισσα διαπίστωσε ότι το κοριτσάκι έλειπε, οι υπεύθυνοι άρχισαν να το ψάχνουν σε όλη την κατασκήνωση και τελικά εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα, η οποία ήταν εκείνη την ώρα κλειστή.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές και το ΕΚΑΒ, έγιναν τεράστιες προσπάθειες να επανέλθει η 8χρονη αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.

Έχει προσαχθεί από τους αστυνομικούς η ομαδάρχισσα, ο υπεύθυνος της κατασκήνωσης αλλά και ο ναυαγοσώστης, οι οποίοι δίνουν καταθέσεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί στην “φωλιά της Αρκούδας”....πως θα βγουν όμως; Πληροφορίες για σύλληψη Ουκρανού Γερουσιαστή ενώ έχουμε μαζικές συλλήψεις αιχμαλώτων (Βίντεο)

Oryx: Οι δυνάμεις του Κιέβου πληρώνουν τεράστιο τίμημα σε προσωπικό στο Κούρσκ-Η Μόσχα ετοίμασε την μεγαλύτερη παγίδα...