Κοινωνία

Σοκαρισμένη η μητέρα της 9χρονης στη Σπάρτη για τους βιασμούς από τον πατέρα της (Βίντεο)

Σοκαρισμένη είναι η μητέρα της 9χρονης από τη Σπάρτη, εξαιτίας των βιασμών με θύμα το παιδί τους οποίους φέρεται να διέπραξε ο ίδιος του ο πατέρας από την τρυφερή ηλικία των 4 ετών. Πλέον το μόνο που απασχολεί την μητέρα της μικρούλας είναι η ψυχική υγεία των παιδιών της, όπως αναφέρει.

Την υπόθεση της Σπάρτης δεν την χωρά ανθρώπου νους. Ο 40χρονος πατέρας κατηγορείται για τους βιασμούς του κοριτσιού, με τη φρίκη να αποκαλύπτεται όταν ο μεγαλύτερος αδερφός της μικρούλας, είδε ένα προφυλακτικό. Μίλησε για αυτό στην μητέρα του και το κοριτσάκι, βρήκε το θάρρος να εξιστορήσει τον εφιάλτη που ζούσε.

«Να ξεπεράσουν τα παιδιά αυτό που έχει συμβεί με τον πατέρα τους»

Ενώ ολόκληρη η χώρα παρακολουθεί με φρίκη την εφιαλτική αυτή υπόθεση, η μητέρα των παιδιών είπε στο MEGA:

«Με το μόνο που θέλω να ασχοληθώ είναι η ψυχική υγεία των παιδιών μου. Να μπορώ να τα προστατεύσω, να μπει ένας ειδικός παιδοψυχολόγος να τα βοηθήσει να ξεπεράσουν αυτό που έχει συμβεί με τον πατέρα τους. Είναι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει».

Νωρίτερα, μιλώντας στο newsit.gr ο δικηγόρος του πατέρα, είπε πως ο 40χρονος «έχει μετανιώσει για ό,τι έκανε και θα ομολογήσει».

«Είναι συντετριμμένος, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ενδιαφέρεται περισσότερο για την πρώην γυναίκα του και την κόρη του» λέει στο newsit.gr ο δικηγόρος του 40χρονου.

«Ανησυχεί για τη δημοσιότητα που παίρνει το θέμα και φοβάται μην τους βλάψει, έχει μετανοιώσει για ό,τι έκανε, ζητάει συγνώμη και θα ομολογήσει τις πράξεις που έκανε» αποκάλυψε στο newsit.gr ο δικηγόρος του πατέρα, που συνελήφθη μετά την αποκάλυψη της φρικτής υπόθεσης με τους βιασμούς της μικρούλας στη Σπάρτη.

«Υποστηρίζει ότι γύρω στα 4 χρόνια είναι που έχει πειράξει το κορίτσι, δεν μπορεί να καταλάβει πως έμπλεξε και πως έγινε. Απ ό,τι μου είπε πιθανόν να χρειάζεται ψυχιατρική βοήθεια, γιατί τέτοιες πράξεις δεν είναι φυσιολογικές. Μου είπε ότι νιώθει τελειωμένος, ότι θέλει να τιμωρηθεί για να μπορέσει και αυτός να το βγάλει από μέσα του»…

Ο πατέρας, αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα (12/8/24) το πρωί…

Το κοριτσάκι έχει ήδη εξεταστεί από ιατροδικαστή και αναμένεται το πόρισμα ενώ θα το επισκεφθεί στο σπίτι του, ειδικός ψυχολόγος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Το ελληνικό κράτος δεν "παράγγειλε" νέα αντι-drone συστήματα ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ενώ προωθεί την προμήθεια του ισραηλινού συστήματος C-UAS;

Μεγάλο παρασκήνιο σχετικά με την παραγγελία αντι-drone συστημάτων για τις μονάδες επιφανείας του Πολεμικού μας Ναυτικού...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησαν άγρια αντίποινα-Ρωσικά ΜΜΕ: Εξοντώθηκαν τρεις υπαρχηγοί του Γενικού Επιτελείου της Ουκρανίας και ο διοικητής της Εθνικής Φρουράς της (Βίντεο)

Οι Ρώσοι απέκρουσαν απόπειρα των Ουκρανών να διασχίσουν τον Δνείπερο ενώ εκδίωξαν επίλεκτες δυνάμεις του Κιέβου και...