Κοινωνία

Συνελήφθη πυροσβέστης για εμπόριο ναρκωτικών στη Βόρεια Ελλάδα

Σήμερα πρωί Πέμπτης, οι Αδιάφθοροι της ΕΛΑΣ συνέλαβαν πυροσβέστη που υπηρετεί σε νομό της Βορείου Ελλάδος, καθώς είναι κατηγορούμενος για εμπόριο ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το thestival, η παραπάνω πληροφορία έφτασε στους αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας, οι οποίοι και την εξέτασαν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα αποτελέσματα της μυστικής έρευνας έφεραν τη σύλληψη του πυροσβέστη


Οι Αδιάφθοροι της ΕΛΑΣ έπιασαν άμεσα δουλειά κι έπειτα από εξονυχιστική έρευνα που έγινε υπό άκρα μυστικότητα επιβεβαίωσαν ότι ο εν λόγω πυροσβέστης πουλούσε συστηματικά ναρκωτικές ουσίες.

Έτσι, αφού «έδεσαν» την υπόθεση, προχώρησαν στη σύλληψη του πυροσβέστη την Πέμπτη, προκειμένου να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

πλήγματα στο Κίεβο
Ένοπλες Συρράξεις 0

Χάος στην ουκρανική πρωτεύουσα! Η Μόσχα χτύπησε το Κίεβο με βαλλιστικούς πυραύλους KN-23 της Β. Κορέας προκαλώντας τρομερή καταστροφή (Βίντεο)

Τουλάχιστον 5 ισχυρότατες εκρήξεις ακούστηκαν πριν λίγες ώρες στην επικράτεια της πόλης, υποδεικνύοντας ότι η πυραυλική...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Κόλαση στο Κούρσκ: Ήρθαν οι εξολοθρευτές Τσετσένοι κατά των Ουκρανών που έχουν καταλάβει στρατηγικό αγωγό φυσικού αερίου (Βίντεο)

Σώθηκε ο Ρώσος δημοσιογράφος που χθες ήταν “ νεκρός” για δυτικά ΜΜΕ-Συγκροτήθηκαν ειδικές ρωσικές δυνάμεις που...