Κοινωνία

Τραγωδία στην Αμαλιάδα: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον θάνατο του 15 μηνών βρέφους

Ανείπωτη τραγωδία συνέβη σήμερα μεσημέρι Δευτέρας διότι βρέφος 15 μηνών μεταφέρθηκε νεκρό από συγγενείς του στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πιθανόν πέθανε από εισρόφηση, με το ιατρικό προσωπικό να δίνει τη δική του μάχη προκειμένου να μπορέσει να επαναφέρει το βρέφος στη ζωή.

«Οι συνάδελφοι του νοσοκομείου Αμαλιάδας σήμερα το μεσημέρι έζησαν μία τραγωδία. Αγοράκι 15 μηνών μεταφέρθηκε νεκρό από συγγενείς του στο νοσοκομείο» τόνισε ο κ. Γιαννάκος και πρόσθεσε: «Οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό έκαναν ότι μπορούσαν, πολύ παραπάνω από ότι προβλέπει το πρωτόκολλο αλλά δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν. Παραμένει στο νεκροθάλαμο και θα μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση. Η εκτίμηση είναι ότι πιθανόν πέθανε από εισρόφηση. Οι συνάδελφοι είναι σοκαρισμένοι».

Σύμφωνα με το patrisnews, το βρέφος μεταφέρθηκε περίπου στη 1:00 μεσημέρι της Δευτέρας, από τη μητέρα του στο νοσοκομείο της πόλης με την ίδια να ενημερώνει σε κατάσταση σοκ τους γιατρούς πως το παιδί της «δεν ανέπνεε». Για περισσότερη από μιάμιση ώρα το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου της Αμαλιάδας, κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επαναφέρουν το μικρό αγοράκι στη ζωή, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παγκοσμιοποίηση 0

Το είπαν και γίνεται-”Φωτιά” σε ολόκληρη την Βρετανία και Β.Ιρλανδία ενώ εκατοντάδες ακραίοι μουσουλμάνοι ουρλιάζουν " Αλλάχ Αλμπάρ" ( Νέα Βίντεο)

Τραυματίστηκαν αστυνομικοί ενώ σε απόγνωση είναι η νέα βρετανική κυβέρνηση υλοποιεί συνεχείς συνεδριάσεις ενώ δόθηκαν...