Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

ΣΟΚ στις Ένοπλες Δυνάμεις: Στέλεχος του Στρατού Ξηράς ο πατέρας που έχασε τη ζωή του στη Μεσσηνία

Στέλεχος του Στρατού Ξηράς και συγκεκριμένα Επαγγελματίας Οπλίτης Πεζικού, ήταν ο 44χρονος οδηγός Ι.Χ επιβατικού οχήματος που ενεπλάκη σε πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στην Καλαμάτα, όπου έχασαν τη ζωή τους 4 άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για τον Αντώνιο Καραβέλα, με καταγωγή από την Ηλεία, που υπηρετούσε στην 95 ΑΔΤΕ στη Ρόδο και είχε λάβει άδεια προκειμένου να μεταβεί στην Καλαμάτα για την ορκωμοσία του 19χρονου στρατιώτη γιου του.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 12.30 χθες όταν νταλίκα, κινούμενη στην Εθνική Οδό Πύργου-Μεθώνης, στο ρεύμα προς Κυπαρισσία, εξετράπη της πορείας της, στη στροφή της Ελαίας, και συγκρούστηκε με τρία ΙΧ αυτοκίνητα τα οποία κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Το πρώτο αμάξι, ασημί χρώματος, συγκρούστηκε μετωπικά με τη νταλίκα και εν συνεχεία έπεσε στις προστατευτικές μπάρες, το δεύτερο, μπλε ΙΧ, σφηνώθηκε κάτω από την καρότσα του φορτηγού ενώ το τρίτο συγκρούστηκε με τα προπορευόμενα οχήματα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ανασύρθηκαν νεκροί 4 άτομα εκ των οποίων ο Επαγγελματίας Οπλίτης, η 13χρονη κόρη του, ένας 38χρονος και η 1 έτους κόρη του.

12 Πυροσβέστες με 6 οχήματα επιχείρησαν στο σημείο και απεγκλώβισαν συνολικά 4 τραυματίες, εκ των οποίων ο 19χρονος στρατιώτης ο οποιός νοσηλέυεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται φρουρούμενο και ο οδηγός της μοιραίας νταλίκας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αγρίεψε το ελληνικό υπουργείο Άμυνας στη διαρροή των Τούρκων περί «ευχαριστιών»: Δεν σας σεβαστήκαμε και ούτε θα σας σεβαστούμε

«Ουδείς «σεβασμός» επεδείχθη ή θα επιδειχθεί στο μέλλον από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε παράνομες ενέργειες της...
Κόσμος 0

"Εμετικό" - "Συγνώμη Χριστιανοί": Σάλος με την αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου από drag queens στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Τα σχόλια στο διαδίκτυο (Βίντεο)

Η επίσημη σελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε ότι η παράσταση ήταν μια «ερμηνεία του ελληνικού θεού του κρασιού και της...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Έρχεται Αρμαγεδδών-Ο Πούτιν θυμήθηκε το 1941 και έδωσε εντολή να μετακινηθούν κρατικές εταιρείες από τη Μόσχα στα “Ουράλια”

Εξόντωση δεκάδων μισθοφόρων του Κιέβου στην πόλη Νίζιν από τις ρωσικές δυνάμεις μαζί με ανατίναξη αποθήκης βαλλιστικών...