Κοινωνία

Εύβοια: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει – Σώος ο οδηγός

Όπως αναφέρει το evima.gr, το αυτοκίνητο το μεσημέρι του Σαββάτου, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, τυλίχθηκε στις φλόγες στην περιοχή Στροφυλιά, ενώ η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα στα διπλανά χωράφια.

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, δύναμη της οποίας έσπευσε άμεσα στο σημείο με πέντε πυροσβεστικά οχήματα με 10 άντρες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Πυκνοί καπνοί υψώνονταν στον ουρανό

Τα πλάνα από βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο δείχνουν το αμάξι να έχει παραδοθεί στις φλόγες καθώς ένα από τα πυροσβεστικά οχήματα σπεύδει προς κατάσβεση της φωτιάς.

Πυκνοί μαύροι καπνοί υψώνονται στον ουρανό, ενώ επικρατεί αναστάτωση καθώς οι οδηγοί έχουν παραμερίσει τα αυτοκίνητά τους και έχουν βγει από αυτά προσπαθώντας να συνειδηποιήσουν τι είχε συμβεί και να μάθουν από άλλους αν ο οδηγός του φλεγόμενου αυτοκινήτου είναι καλά.

Ευτυχώς, όπως έγινε γνωστό κατάφερε να απεγκλωβιστεί μόνος του μέσα σε δευτερόλεπτα και να τρέξει μακριά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αγρίεψε το ελληνικό υπουργείο Άμυνας στη διαρροή των Τούρκων περί «ευχαριστιών»: Δεν σας σεβαστήκαμε και ούτε θα σας σεβαστούμε

«Ουδείς «σεβασμός» επεδείχθη ή θα επιδειχθεί στο μέλλον από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε παράνομες ενέργειες της...
Κόσμος 0

"Εμετικό" - "Συγνώμη Χριστιανοί": Σάλος με την αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου από drag queens στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Τα σχόλια στο διαδίκτυο (Βίντεο)

Η επίσημη σελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε ότι η παράσταση ήταν μια «ερμηνεία του ελληνικού θεού του κρασιού και της...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Έρχεται Αρμαγεδδών-Ο Πούτιν θυμήθηκε το 1941 και έδωσε εντολή να μετακινηθούν κρατικές εταιρείες από τη Μόσχα στα “Ουράλια”

Εξόντωση δεκάδων μισθοφόρων του Κιέβου στην πόλη Νίζιν από τις ρωσικές δυνάμεις μαζί με ανατίναξη αποθήκης βαλλιστικών...