Κοινωνία

Πέθανε η σύζυγος του Θανάση Βέγγου και δεν το έμαθε κανείς-Ημέρα του θανάτου της και η συγκινητική λεπτομέρεια (Βίντεο)

Ο Θανάσης Βέγγος απεβίωσε πριν από 13 χρόνια και πρόσφατα μαθεύτηκε ότι πριν από ένα χρόνο, έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του σύζυγος, Ασημίνα.

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, αδελφικός φίλος του ηθοποιού, ο Γιώργος Σταυρόπουλος, να αποκάλυψε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα πως ο ηθοποιός δεν ετάφη ποτέ, αλλά αποτεφρώθηκε.

Πρόσφατα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα, η σύζυγος του ηθοποιού πέθανε πριν από έναν χρόνο, αλλά δεν έγινε γνωστό, καθώς τα παιδιά του ζευγαριού προτίμησαν να μην ανακοινώσουν τον θάνατό της.

Ο Θανάσης Βέγγος και η σύζυγός του αποτεφρώθηκαν

Σύμφωνα με την εφημερίδα, όπως ο ηθοποιός και η σύζυγός του αποτεφρώθηκε στη Ριτσώνα, ενώ η τέφρα και των δύο βρίσκεται στην οικεία όπου έζησαν.

Οι δυσκολίες του Θανάση Βέγγου και της συζύγου του

Η Ασημίνα Βέγγου, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει μετά τον θάνατο του ηθοποιού, είχε υπογραμμίσει ότι «με τον Θανάση μου περάσαμε πολλές πίκρες εκείνα τα χρόνια. Ο Θανάσης Βέγγος έφαγε πολύ κυνήγι. Δούλεψε όμως σκληρά, πάλεψε, αγωνίστηκε και δεν κατάφεραν οι τοκογλύφοι να μας πάρουν το σπίτι και το θέατρο».

Δεν το συγχώρησε ποτέ: Ο πραγματικός λόγος που ο Θανάσης Βέγγος σταμάτησε να δίνει συνεντεύξεις & το παράπονο

Η Γωγώ Μπρέμπου αποκάλυψε τον λόγο που ο Θανάσης Βέγγος δεν έδινε συνεντεύξεις, μιλώντας για το παράπονό του.

Συγκεκριμένα η ηθποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha ο «Παράδεισος των κυριών», μίλησε στην εκπομπή «Super Katerina». Στον λόγο που ο Θανάσης Βέγγος δεν έδινε ποτέ συνεντεύξεις αναφέρθηκε η ηθοποιός: «Δεν μου είχε δώσει ποτέ κάποια συμβουλή. Η στάση που είχε στα πράγματα, που τον ενδιέφερε μόνο η δουλειά του, που κοιτούσε στους άλλους με σεβασμό, ότι ήταν τόσο ευγενικός, τόσο gentleman, είχε τόσο φοβερό χιούμορ…» και πρόσθεσε:

«Βεβαίως μου είχε πει γιατί είχε σταματήσει να δίνει συνεντεύξεις. Είχε μια εταιρεία παραγωγής, η οποία κάποια στιγμή δεν πήγε καθόλου καλά. Δεν είχε βγει κανείς να του συμπαρασταθεί, ενώ ήταν χρεωμένος, περνούσε πάρα πολύ άσχημα και αυτό τον θύμωσε και πολύ καλά έκανε».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αγρίεψε το ελληνικό υπουργείο Άμυνας στη διαρροή των Τούρκων περί «ευχαριστιών»: Δεν σας σεβαστήκαμε και ούτε θα σας σεβαστούμε

«Ουδείς «σεβασμός» επεδείχθη ή θα επιδειχθεί στο μέλλον από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε παράνομες ενέργειες της...
Κόσμος 0

"Εμετικό" - "Συγνώμη Χριστιανοί": Σάλος με την αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου από drag queens στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Τα σχόλια στο διαδίκτυο (Βίντεο)

Η επίσημη σελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε ότι η παράσταση ήταν μια «ερμηνεία του ελληνικού θεού του κρασιού και της...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Έρχεται Αρμαγεδδών-Ο Πούτιν θυμήθηκε το 1941 και έδωσε εντολή να μετακινηθούν κρατικές εταιρείες από τη Μόσχα στα “Ουράλια”

Εξόντωση δεκάδων μισθοφόρων του Κιέβου στην πόλη Νίζιν από τις ρωσικές δυνάμεις μαζί με ανατίναξη αποθήκης βαλλιστικών...