Κοινωνία

Σεξουαλική παρενόχληση πρώην πρωταθλήτριας ενόργανης από τον προπονητή της: Νέες καταθέσεις εις βάρος του

Η αθλήτρια, που σήμερα είναι 26 ετών, περιέγραψε στη μήνυσή περιστατικά που συνέβησαν την περίοδο 2017-2018 αλλά και το 2012, όταν εκείνη ήταν ανήλικηΣάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση του γνωστού προπονητή που καταγγέλθηκε από πρώην πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απόπειρα βιασμού.

Η αθλήτρια, που σήμερα είναι 26 ετών, περιέγραψε στη μήνυσή περιστατικά που συνέβησαν την περίοδο 2017-2018 αλλά και περιστατικά που έλαβαν χώρα το 2012, όταν εκείνη ήταν ανήλικη. 

Ειδικότερα περιέγραψε ότι ο τότε προπονητής της αρχικά ξάπλωσε από πάνω της ε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

νώ εκείνη ήταν γυμνή. Ανακαλώντας όσα πέρασε στα χέρια του ανθρώπου που την προπονούσε, φέρεται να είπε ότι εκείνος τη ρωτούσε «αν νιώθει κάτι».

Κατά την ίδια περιγραφή, η τότε αθλήτρια της ενόργανης κρατούσε σφιχτά κλειστά τα πόδια της και του είπε ότι δεν θέλει. 

Η καταγγελία της προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις με τους αστυνομικούς να ζητούν από την κοπέλα να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, ενώ κατάθεση προς επίρρωση των λεγομένων της πρόκειται να δώσουν και δύο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα, που προέρχονται από το περιβάλλον της.

Ο φάκελος της υπόθεσης έχει γυρίσει πίσω στο Τμήμα Παλαιού Φαλήρου με πληροφορίες να αναφέρουν πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι πιθανό και νέα άτομα να κινηθούν εναντίον του προπονητή. 

Η γυναίκα ήταν μέλος της εθνικής ομάδας και με τον εν λόγω προπονητή, ο οποίος είναι γνωστός στον χώρο, προπονούνταν στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αγρίεψε το ελληνικό υπουργείο Άμυνας στη διαρροή των Τούρκων περί «ευχαριστιών»: Δεν σας σεβαστήκαμε και ούτε θα σας σεβαστούμε

«Ουδείς «σεβασμός» επεδείχθη ή θα επιδειχθεί στο μέλλον από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε παράνομες ενέργειες της...
Κόσμος 0

"Εμετικό" - "Συγνώμη Χριστιανοί": Σάλος με την αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου από drag queens στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Τα σχόλια στο διαδίκτυο (Βίντεο)

Η επίσημη σελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε ότι η παράσταση ήταν μια «ερμηνεία του ελληνικού θεού του κρασιού και της...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Έρχεται Αρμαγεδδών-Ο Πούτιν θυμήθηκε το 1941 και έδωσε εντολή να μετακινηθούν κρατικές εταιρείες από τη Μόσχα στα “Ουράλια”

Εξόντωση δεκάδων μισθοφόρων του Κιέβου στην πόλη Νίζιν από τις ρωσικές δυνάμεις μαζί με ανατίναξη αποθήκης βαλλιστικών...