Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Έφυγε από τη ζωή πρώην παίκτρια του MasterChef -Ήταν σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική (Βίντεο)

Η πρώην παίκτρια του MasterChefΝτέμη Γεωργίου, δεν κατάφερε να παραμείνει τη ζωή, ύστερα από τη σοβαρή περιπέτεια που υπέστη η υγεία της, Η σεφ κατέληξε, ενώ ήταν διασωληνωμένη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Η 39χρονη, υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη, όσο βρισκόταν στην Πάρο όπου εργαζόταν. Όταν την παρέλαβε το ΕΚΑΒ δεν είχε επίπεδο συνείδησης και βρισκόταν σε κώμα. 

Μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Πάρου, όπου οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες αλλά σύντομα κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί με ελικόπτερο στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι διασωληνωμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας σε κρίσιμη κατάσταση.

Τίποτε δεν προμήνυε την εξέλιξη με την υγεία της, καθώς λίγες μέρες πριν, είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook και το Instagram, φωτογραφίες από τα πιάτα που ετοίμασε στο νησί.

Η Ντέμη Γεωργίου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef του 2020, όπου και ξεχώρισε, τόσο για τις μαγειρικές της ικανότητες, όσο και για την  προσωπική της εξομολόγηση, λίγο μετά το παιχνίδι, για την κρίση στο γάμο με την πρώην σύζυγό της, Άλκηστις Αλεξανδράτου.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ