Κοινωνία

Κύκλωμα εκβιαστών: Η Νάνσυ μέσα από τη φυλακή επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση

Τις κατηγορίες που την βαραίνουν, συνεχίζει να αρνείται η Νάνσυ, η φερόμενη ως αρχηγός από το κύκλωμα που εκβίαζε καταστηματάρχες στην Αθήνα, μιλώντας μέσα από τη φυλακή και δίνοντας τη δική της απάντηση στο βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει, σύμφωνα με το protothema.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Η Νάνσυ επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση ούτε με εγκληματική οργάνωση ούτε με εκβιασμούς. Τα πρώτα της λόγια από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού στο STAR είναι: «Δεν αποδέχομαι την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης ούτε του εκβιασμού. Είναι δυνατόν να έχω κάνει εγκληματική οργάνωση με τη μητέρα μου ηλικίας 75 ετών και τον αδερφό μου; Στους διαλόγους ερμηνεύονται με λάθος τρόπο οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες. Είμαι διεκπεραιώτρια και αυτό που κάνω είναι να μεσολαβώ για να λύνονται πρακτικά θέματα που έχουν καταστηματάρχες με το Δημόσιο προς όφελός τους».

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, η απολογία της Νάνσυς δεν βοήθησε τις ανακριτικές αρχές και θα δώσει συμπληρωματική απολογία. Σύμφωνα με τις Αρχές πάντως, οι διάλογοι που η ίδια ισχυρίζεται ότι ερμηνεύονται με λάθος τρόπο, είναι αυτοί που την «καίνε».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...