Κοινωνία

Κεφαλλονιά: Αγνοείται 20χρονος κολυμβητής στη Σάμη- Η δραματική έκκληση της μητέρας του

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών στην Κεφαλλονιά, μετά την δήλωση για την εξαφάνιση του 20χρονου Benjamin στη Σάμη. Η μητέρα του προχώρησε σε έκκληση για βοήθεια, ώστε να βρεθεί ζωντανό το παιδί της.

Συναγερμός στην Κεφαλονιά για την εξαφάνιση 20χρονου κολυμβητή στην περιοχή Σάμη. Η μητέρα του ζητάει από τις Αρχές να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Ευελπιστεί το παιδί της να είναι καλά και να βρεθεί ζωντανό. Τα ίχνη του γιου της, χάθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το απόγευμα της Πέμπτης 11 Ιουλίου του 2024. Το σκάφος του, ήταν αγκυροβολημένο στον Όρμο της Σάμης.

«Ο γιος μου χάθηκε λίγο βόρεια της Σάμης. Παρακαλώ βοηθήστε μας να τον βρούμε. Ξέρω ότι η ακτοφυλακή κάνει έρευνα. Όσο περισσότεροι άνθρωποι βοηθούν τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να τον βρουν. Παρακαλώ βοηθήστε μας να βρούμε τον Benjamin» έγραψε η μητέρα του 20χρονου αγνοούμενου στα social media.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια της νύχτας χωρίς να βρεθεί κάποιο ίχνος του 20χρονου. Η Σάμη είναι κωμόπολη η οποία βρίσκεται στη Κεφαλονιά. Είναι το μεγαλύτερο λιμάνι του νησιού και τουριστικό κέντρο, που κάθε καλοκαίρι γεμίζει από τουρίστες κάθε ηλικίας.

Ο 20χρονος φέρεται να έκανε διακοπές στην περιοχή με σκάφος. Οι δικοί του άνθρωποι φοβούνται πως παρασύρθηκε από ρεύματα ενώ έκανε μπάνιο και βάζουν στο μυαλό τους άσχημες σκέψεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...