Κοινωνία

Κάρυστος: Ο σύζυγος της ηθοποιού διαψεύδει το περιστατικό βίας

Ο Ανδρέας Κομπόσης, που σύμφωνα με δημοσιεύματα ξυλοκοπήθηκε το βράδυ της Δευτέρας από τη σύζυγό του Φαίη Ζαφειράκου διαψεύδει κάθε είδηση που σχετίζεται με ξυλοδαρμό μέσω ανάρτησής του του στο Facebook.

O στιχουργός διέψευσε με ανάρτησή του στο facebook ότι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από την ηθοποιό ενώ βρίσκονταν σε διακοπές με τον γιο τους στην Κάρυστο. Για «φαιδρά» δημοσιεύματα -τα οποία όμως στηρίζονται στη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το αστυνομικό τμήμα της Καρύστου με βάση τα όσα κατήγγειλε ο ίδιος χθες- κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο facebook ο σύζυγος της ηθοποιού και στιχουργός αναφερόμενος στο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του από την ηθοποιό σύζυγό του.

Ο ίδιος στην ανάρτησή του που τη συνοδεύει με φωτογραφία του μαζί με την ηθοποιό γράφει: «Καλημέρα, στο πλαίσιο των φαιδρων δημοσιευμάτων η απάντηση μας σήμερα το πρωί από την παραλία. Καλάα μπάνια και καλές διακοπές σε όλες και όλους».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...