Κοινωνία

Αμαλιάδα: Θύμα revenge porn γυναίκα - Δημοσίευσαν βίντεο που φαινόταν γυμνή

Mεγάλη ανησυχία επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Αμαλιάδας, μετά την αποκάλυψη ότι μία κοπέλα έπεσε θύμα εκδικητικής πορνογραφίας.

Όπως αποκαλύπτει το ilialive.gr, μία νεαρή από χωριό της περιοχής προσεγγίστηκε από αγνώστους στις 7 Ιουλίου, οι οποίοι την ενημέρωσαν ότι έχουν στην κατοχή τους γυμνό βίντεό της και αν δεν τους έδινε 100 ευρώ θα το ανέβαζαν στα κοινωνικά δίκτυα, διασύροντάς την.

Μετά το αρχικό σοκ, η νεαρή γυναίκα για να αποφύγει περαιτέρω προβλήματα, δέχθηκε να τους καταβάλλει το ποσό με την προϋπόθεση ότι το επίμαχο βίντεο θα καταστραφεί.

Οι δράστες ωστόσο επανήλθαν χθες, επαναλαμβάνοντας τις απειλές και ζήτησαν ξανά χρήματα.

Η κοπέλα αυτή τη φορά αρνήθηκε, και το βράδυ της Δευτέρας, αργά το βράδυ οι δράστες ανέβασαν το βίντεο στο Tik Tok, λέγοντας της και τη διεύθυνση στην οποία βρίσκεται αναρτημένο, για να επιβεβαιώσουν πως έκαναν πράξη την απειλή τους.

Η υπόθεση ερευνάται από τις τοπικές αρχές αλλά έχει ενημερωθεί και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τις δικές της ενέργειες που αφορούν από τη μια στην προστασία του θύματος από το παράνομο υλικό, όσο και για τον εντοπισμό των δραστών μέσα από τα ηλεκτρονικά τους ίχνη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...