Κοινωνία

Έφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Παναγούλιας - Υπήρξε πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Σε ηλικία 83 ετών πέθανε ο συνταξιούχος δικηγόρος Σπύρος Παναγούλιας, ο οποίος υπήρξε ο πρώτος γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του 1980.

Ο Σπύρος Παναγούλιας, πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, γεννήθηκε στη Μίνθη του Δήμου Ζαχάρως και συνέχισε τις ανώτατες σπουδές στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ό,τι αφορά τη δικηγορική του πορεία, ο Σπύρος Παναγούλιας υπήρξε δικηγόρος για περισσότερα από 40 χρόνια και δραστηριοποιήθηκε, κυρίως, στον Πύργο, όντας μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο Σπύρος Παναγούλιας, πραγματοποίησε τις σπουδές του στη Νομική Αθηνών και αξίζει να σημειωθεί πως είχε υπηρετήσει στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου, ο οποίος μάλιστα τον είχε αποσπάσει εκεί για να μπορέσει να σπουδάσει.

Παράλληλα, υπήρξε ο πρώτος γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία, με την κηδεία του να πραγματοποιείται σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Καταραχίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...