Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 41χρονος που εμβόλισε με ΙΧ την πρώην του

Ύστερα από την απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια, με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο άντρας από τα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης που εμβόλισε την πρώην γυναίκα του, οδηγείται στις φυλακές της Λάρισας.

Η εν διαστάσει σύζυγός του κατήγγειλε ότι το βράδυ της 16ης Ιουνίου στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, την ώρα που η ίδια επέβαινε σε δίκυκλο, αφού την ανέτρεψε, ο 41χρονος την έπιασε από το λαιμό και την απείλησε. Στο newsit.gr μιλάει η δικηγόρος του 41χρονου άντρα, Ανθή Γκιουρτζίδου, η οποία αναφέρει για τον εντολέα της ότι «ζήτησε συγγνώμη. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τί θα γίνει με τα παιδιά του. Θα κρατηθεί στις φυλακές Λάρισας. Είναι δύσκολα. Αγαπάει τα παιδιά του, λάτρευε την οικογένεια.

Γι’ αυτό έγινε όλο αυτό το κακό. Με τον τρόπο που φωτογραφίζει ο ίδιος, γιατί η σύζυγος δίνει άσχημη τροπή στα πράγματα. Αυτό θα φανεί στα δικαστήρια».

Την περασμένη Παρασκευή (21.06.2024), ο 41χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με τριετή αναστολή για ενδοοικογενειακή απειλή από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, καθώς μετά την επίθεση με το αμάξι του, την απειλησε ξανά μέσω τρίτων ότι θα την σκοτώσει, ενώ οι αρχές τον αναζητούσαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Είναι αξιοσημείωτο πως πριν από ενάμιση χρόνο είχε περάσει ξανά το κατώφλι της ανάκρισης κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 35χρονης για περιστατικό που καταγγέλθηκε, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος.

Με την πρώην γυναίκα του έχουν τέσσερα παιδιά, τα οποία ήταν και μάρτυρες της παλαιότερης επίθεσης του πατέρα τους προς την μητέρα τους.

Τότε ο 41χρονος είχε πάει με κυνηγετική καραμπίνα, έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του και δεν δίστασε να την πυροβολήσει, μπροστά στα έντρομα μάτια τους.  Ευτυχώς κατά το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ