Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Συντετριμμένη η σύζυγος του παρουσιαστή του BBC : «Εκανε μια απίστευτη ανάβαση, πήρε λάθος διαδρομή και κατέρρευσε»

Η Κλερ, σύζυγος του αδικοχαμένου παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϋ ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην πλαγιά λόφου στη Σύμη, τον αποχαιρέτησε μέσω μιας συγκινητικής ανακοίνωσης, μετά τον εντοπισμό της σωρού του από τις ελληνικές αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είναι καταστροφικό ότι έχασα τον Μάικλ, τον υπέροχο, αστείο, ευγενικό και λαμπερό σύζυγό μου», τόνισε η Κλερ Μπέιλι Μόσλι σε δήλωση που έκανε για τον θάνατό του.

Είπε ότι ο σύζυγός της πήρε τη λάθος διαδρομή και κατέρρευσε.

Ο 67χρονος χάθηκε την Τετάρτη αφού ξεκίνησε για μια βόλτα από την παραλία του Αγίου Νικολάου. Η σορός του βρέθηκε στην πλαγιά ενός λόφου κοντά στο beach bar της Αγίας Μαρίνας το πρωί της Κυριακής.

Πρόσθεσε πως την οικογένεια παρηγορεί το γεγονός ότι σχεδόν τα κατάφερε.

«Έκανε μια απίστευτη ανάβαση, πήρε τη λάθος διαδρομή και κατέρρευσε εκεί που δεν μπορούσε να τον δει εύκολα η ομάδα ερευνών», περιέγραψε.

«Ο Μάικλ ήταν ένας περιπετειώδης άνθρωπος, είναι μέρος αυτού που τον έκανε τόσο ξεχωριστό», πρόσθεσε ευχαριστώντας επίσης τους «εξαιρετικούς ανθρώπους» στη Σύμη που εργάστηκαν «ακούραστα» για να βοηθήσουν στην ανεύρεσή του.

«Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ και ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι μαζί. Είμαι απίστευτα περήφανη για τα παιδιά μας, την ανθεκτικότητα και την υποστήριξή τους τις τελευταίες ημέρες. Η οικογένειά μου και εγώ παρηγορηθήκαμε πάρα πολύ από την έκρηξη αγάπης από ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Είναι σαφές ότι ο Μάικλ σήμαινε πάρα πολλά για πολλούς από εσάς. Μας παρηγορεί το γεγονός ότι παραλίγο να τα καταφέρει. Έκανε μια απίστευτη ανάβαση, πήρε τη λάθος διαδρομή και κατέρρευσε εκεί όπου δεν μπορούσε να τον δει εύκολα η εκτεταμένη ομάδα έρευνας» επισήμανε η Δρ Κλερ Μπέιλι Μόσλι. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...