Κοινωνία

Μουδανιά: Χειροπέδες σε αλλοδαπό - Οπλοφορούσε και διακινούσε ναρκωτικά

Είχε ήδη... ξεπουλήσει ένας αλλοδαπός που διακινούσε ναρκωτικά διαφόρων ειδών, όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Μουδανιών σε μια περιοχή της Χαλκιδικής στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης. Όμως, βρέθηκαν το οπλοστάσιό του και τα πλούσια «μαύρα» κέρδη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο δράστης συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στο σπίτι του, όπου οι αστυνομικοί δεν βρήκαν τις ποσότητες ναρκωτικών που περίμεναν παρά μόνο τρία «φιξάκια» με κοκαΐνη βάρους 0,3 γραμμαρίου, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1,6 γραμμαρίου, κατεργασμένη κάνναβη βάρους 1,5 γραμμαρίου και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Ωστόσο, κατά την έρευνα εντοπίστηκαν τρία πιστόλια με γεμιστήρες τα οποία εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια και κατασχέθηκαν 58 φυσίγγια, δυο κινητά τηλέφωνα και 2.800 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση ναρκωτικών. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...