Κοινωνία

Πέταξαν δυναμίτιδα και προκάλεσαν ζημιές σε αυτοκίνητο στην Κω

Κάποιος ασυνείδητος θέλησε να διασκεδάσει πυροδοτώντας ένα μασούρι δυναμίτιδας στην Κέφαλο της Κω, αργά το βράδυ της Μ. Παρασκευής, αλλά η ισχυρή έκρηξη προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε αφήσει σταθμευμένο στο σημείο ένας κάτοικος της περιοχής!

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας που κλήθηκαν από τον ιδιοκτήτη και έκαναν επιτόπια αυτοψία, διενεργούν προανάκριση για να ταυτοποιήσουν τον δράστη και έχουν ήδη σχηματίσει δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εκρηκτικών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας σε βάρος αγνώστου.

Τα έκανε γυαλιά- καρφιά σε πολυκατοικία

Αμόκ καταστροφής κυρίευσε, το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, έναν άνδρα ο οποίος άρπαξε ένα σφυρί και ένα ρόπαλο και κατέστρεψε τους σωλήνες ύδρευσης στο εσωτερικό μιας πολυκατοικίας στην Πάτρα, ενώ στη συνέχεια έσπασε και τον υαλοπίνακα της κεντρικής εισόδου. Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του Α΄ τμήματος που βρήκαν στην κατοχή του το σφυρί και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, με την οποία τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...