Κοινωνία

Κρήτη: Έφηβος "γάζωσε" αυτοκίνητο στη Μεσαρά

Ένας 17χρονος στη Μεσσαρά της Κρήτης γάζωσε το σταθμευμένο αυτοκίνητο ενός 21χρονου, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής. Μετά από έρευνα βρέθηκε και συνελήφθη, όπως και ο πατέρας του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το cretapost, στα τέλη Φεβρουαρίου ένας 21χρονος στη Μεσσαρά κατήγγειλε στις ατυνομικές αρχές ότι κάποιος «γάζωσε» το αυτοκίνητό του.

Η έρευνα των αρχών οδήγησε στον 17χρονο


Τότε οι αρχές ξεκίνησαν έρευνες και διαπιστώθηκε πως δράστης ήταν ένας 17χρονος ο οποίος πήγε με το αυτοκίνητό του στο σημείο όπου ήταν παρκαρισμένο το ΙΧ του 21χρονου και άνοιξε πυρ, πυροβολώντας τουλάχιστον τέσσερις φορές.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του ανηλίκου όπου βρήκαν και κατάσχεσαν να πιστόλι, ένα κυνηγετικό όπλο, δυο γεμιστήρες και 49 σφαίρες.

Συνελήφθη ο ανήλικος και ο πατέρας του


Μάλιστα, όπως προέκυψε, το πιστόλι ανήκε στον ανήλικο ενώ τα υπόλοιπα στην οικογένειά του.

Μαζί με τον 17χρονο συνελήφθη και ο 47χρονος πατέρας του ενώ και οι δύο αναμένεται να σήμερα να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ξεφτίλα ολκής-Η ΕΕ απάντησε επίσημα ότι δεν θα αντιδράσει στρατιωτικά αν οι Τούρκοι μπλοκάρουν την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Ελλάδος

Το έργο κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα λόγω αναποφασιστικότητας της Αθήνας-Αυτό να το ακούνε όσοι έλεγαν κάποτε ότι η...