Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ρέθυμνο: Πέντε συλλήψεις για ζωοκλοπή και κατοχή όπλων

Πέντε Έλληνες συνελήφθησαν στο Ρέθυμνο για παραβάσεις που σχετίζονται με ζωοκλοπή. Επιπλέον, για έναν από αυτούς σχηματίστηκε δικογραφία και για παραβάσεις που αφορούν κατοχή όπλων.

Σε περιοχές του Δήμου Ρεθύμνου και Δήμου Αμαρίου αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνης και των ΤΑΕ Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου, διενήργησαν έρευνες σε ποιμνιοστάσια που διατηρούν τα συγκεκριμένα πρόσωπα. Όπως διαπιστώθηκε, είχαν προβεί σε παραβάσεις ζωοκλοπής καθώς καταμετρήθηκαν λιγότερα προβατοειδή από τα δηλωθέντα και όλα που εντοπίστηκαν, δεν έφεραν την προβλεπόμενη σήμανση. Όλα τα δηλωθέντα αμνοερίφια από τους κτηνοτρόφους, υποχρεωτικά φέρουν σήμανση, τα γνωστά ενώτια. Ως εκ τούτου τα προβατοειδή που εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς, δεν ανήκαν στα συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία ενός εκ των συλληφθέντων κατά την οποία βρεθήκαν και κατασχεθήκαν: Δύο πιστόλια, εκατό δέκα πλήρη φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, είκοσι καψύλλια για αγνώστου τύπου πιστόλι ή τυφέκιο και ξιφολόγχη πολεμικού τυφεκίου. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Οργή στην Αλβανία για το εξώφυλλο στο βιβλίο της Γ' Δημοτικού με τον "τρανσέξουαλ χαρακτήρα" ντυμένο στα χρώματα του ουράνιου τόξου: "Θα τους αλλάξει μυαλά ή φύλο;"

"Να σκίσουν οι γονείς το εξώφυλλο" γράφουν στα Social Media - Το ουράνιο τόξο είναι ένα παιδικό σύμβολο και από την...
Ελληνοτουρκικά 0

Ο Κ. Γρίβας δίνει τη λύση για στρατιωτική υπεροπλία Ελλάδας - Κύπρου απέναντι στην Τουρκία: Να επενδύσουν σε στρατιωτική επιστήμη και εγχώρια σκέψη

Τα τουρκικά drones στο κατεχόμενο Λευκόνοικο – Τα αιωρούμενα πυρομαχικά – Τα μη επανδρωμένα υποβρύχια