Κοινωνία

Μεσολόγγι: Συνεχίζονται για έκτη μέρα οι έρευνες για την εξαφάνιση του 31χρονου

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου στο Μεσολόγγι συνεχίζονται για έκτη συνεχή ημέρα. Η ομάδα, αποτελούμενη από 25 άτομα, επικεντρώνει τις προσπάθειές της, ενώ στην επιχείρηση συνδράμουν και στελέχη της 6ης ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, η οικογένεια και οι φίλοι του 31χρονου τον αναζητούν μαζί με τις Αρχές, χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι αυτή την ώρα.

Σημειώνεται ότι χθες Τρίτη, αφέθηκε ελεύθερος ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος είχε προσαχθεί για την υπόθεση. Πρόκειται για το τελευταίο άτομο που είδε τον 31χρονο πριν την εξαφάνισή του.

Υπενθυμίζεται, ότι στην κατοχή του 50χρονου βρέθηκε ένα μαχαίρι, του απαγγέλθηκε η κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής και καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος.

Στον νέο κύκλο κατάθεσής του στην Ασφάλεια το απόγευμα της Τρίτης, ο 50χρονος επανέλαβε πως το μόνο που έκανε ήταν να μεταφέρει τον αγνοούμενο στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Από εκείνη τη στιγμή -όπως είπε- δεν τον είδε ξανά.

Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να παρατείνουν την κράτησή του και έτσι του επετράπη να αποχωρήσει, ωστόσο, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, έχουν εντοπίσει αντιφάσεις στην κατάθεσή του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ